Ercan Saatçi: Bana yapılan alçakcadır

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 'Son Kale' isimli programa telefon ile bağlanan Ercan Saatçi, Metin Özülkü ile aralarında ceryan eden küfürlü sohbetin videosu hakkında soruları yanıtladı.

Metin Özülkü ile aralarında geçen bu olayın 2006 yılına ait olduğunu belirten Ercan Saatçi, “Bu görüntüleri internette görünce inanın çok utandım. Bunu kendime yakıştıramadım” diye konuştu.

Bu olayın içerisinde olduğu için ailesinden ve Galatasaray taraftarlarından Bir kez daha özür dilediğini vurgulayan Saatçi, “Bu benim üzerinde durmadığım aslında unuttuğum, hatırlamadığım bir konuydu” dedi.

Bu konuyla ilgili şantaja uğradın mı? Sorusuna da yanıt veren Saatçi, “Hayır, kesinlikle şantaja” uğramadım yanıtını verdi.

Programın can alıcı noktası ise Ahmet Çakar’ın yönelttiği soruya Ercan Saatçi’nin verdiği yanıt oldu.

ERCAN SAATÇİ: BU DURUM ÇOK MANİDAR

Çakar’ın, “Bu kaset 3 senedir birinin elindeyken, ne hikmetse sen Türkiye’nin en önemli gazetelerinden birinin spor müdür olduğunun 3-5 gün sonrası basına servis yapıldı. Bu konuda ne düşünüyorsun?” diyerek yönelttiği soruya Saatçi, “Çok fazla konuşmak istemiyorum ama, ben bu durumu çok manidar buluyorum” dedi.

Programda bu kasetle ilgili daha önce Spor Yazarı Kadir Çetinçalı tarafından haber yapıldığı konuşulurken Fenerbahçe ve Galatasaray yönetimlerinin yaptığı açıklamalara da yer verildi. Daha sonra programa telefon ile bağlanan Kadir Çetinçalı ile Ercan Saatçi’nin görüşmek istememesi ise dikkatleri çekti.

İŞTE PROGRAMDA YAŞANAN ANLAR
VİDEO YÜKLENİYOR