Beşiktaş kazanmak zorunda

Şampiyonlar Ligi grubundaki dördüncü maçında Beşiktaş kendi evinde Wolfsburg'u ağırlıyor.

Nihat Kahveci ve İbrahim Toraman'ın forma giyemeyeceği karşılaşmada, Rüştü'nün oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Teknik direktör Mustafa Denizli, "maçın sonucunu lehimize çevireceğimizden kuşkum yok. Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Siyah-beyazlılarda Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Sakat İsmail Köybaşı'nın oynama şansı az.

Wolfsburg teknik direktörü Armin Veh, kendilerini sıkıntılı görmediklerini, atak oynaması gereken takımın Beşiktaş olduğunu söyledi.

Veh, "Beşiktaş için bu maç çok önemli. Mutlaka kazanmaları gerekiyor. İleri çıkıp baskı kurmaları lazım. İlk maça oranla daha atak oynamak mecburiyetindeler" dedi.

Veh, rakip meslektaşı Mustafa Denizli'nin, gruptan çıkmak için yedi puanın yeterli olacağı şeklindeki görüşüne katılmadığını vurguladı.

Alman ekibinde, ilk maçta kırmızı kart görüp cezalı duruma düşen Brezilyalı golcü Grafite'nin yerine Nijeryalı Obefemi Martins oynayacak.

İnönü Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi İspanyol hakem Alberto Undiano Mallenco yönetecek.

B Grubu'ndaki diğer maçta dokuz puanla zirvede bulunan Manchester United ile üç puanlı CSKA Moskova karşılaşacak. Wolfsburg dört, Beşiktaş bir puana sahip.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, Tello, Serdar Özkan, Bobo, Nobre.

Wolfsburg: Benaglio, Riether, Ricardo Costa, Madlung, Schafer, Josue, Dejagah, Gentner, Misimovic, Dzeko, Martins