Trabzonspor-Eskişehirspor canlı anlatım 2-1

Trabzon Avni Aker Stadı'nda oynanan maçı, Deniz Çoban yönetti.

Maçta şu anlar yaşandı;

90.Dakika :Eskişehirspor'da Ragıp sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı, Veysel yükseldi kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.
90.Dakika :Eskişehirspor atağında Koray sağ kanattan yerden ceza sahası içine pasını attı ama savunma kayarak topu kornere gönderdi.
90.Dakika :Eskişehirspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 17 numarayla Burak Yılmaz Giren oyuncu 6 numarayla Veysel Sarı
90.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 3 numarayla Cale Giren oyuncu 11 numarayla Barış Memiş
90.Dakika :4. Hakem Çağatay Şahan maçın sonuna 5 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
89.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Selçuk sol çaprazda ceza sahası içinde seken topa yerden sert vurdu ve kaleci Ivesa'nın altından giden topu savunmada Nadarevic son anda çizgiden çıkardı.
87.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sağ kanattan ceza sahası dışına doğru ortaladı ama savunma araya girerek topu kazandı.
86.Dakika :Eskişehirspor atağında Alper ceza sahası içine yerden arapas attı ama kaleci Onur çıkarak topun sahibi oldu.
85.Dakika :Eskişehirspor'da Ragıp sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.
84.Dakika :Trabzonspor atağında Ömer Aysan sağ kanattan topla ceza sahası içine girdi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.
82.Dakika :Trabzonspor atağında Umut ceza sahası önünde topla buluştu, sağ kanata bekletmeden pas attı ama kimse hareketlenmeyince top taca çıktı.
81.Dakika :Trabzonspor atağında Ömer Aysan ceza yayı önünde kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
80.Dakika :Eskişehirspor atağında Volkan Yaman sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama Koray topa yükselirken savunmada Ferhat'a faul yaptı.
79.Dakika :Eskişehirspor'da Burak hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.

79.Dakika :Eskişehirspor'da Burak hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
78.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 25 numarayla Alanzinho Giren oyuncu 28 numarayla Tjikuzu
76.Dakika :Trabzonspor'da Cale rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
75.Dakika :Eskişehirspor atağında Adem sağ çaprazdan kaleye sert vurdu kaleci Onur topu sektirdi, Youla son olarak topa dokundu ve top ağlara gitti ama hakem öncesinde Youla'nın ofsayt olduğuna karar verdi.
74.Dakika :Trabzonspor'da Serkan Balcı sakatlığı geçmediği için yerini zorunlu olarak Ferhat'a bıraktı.
73.Dakika :Trabzonspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 30 numarayla Serkan Balcı Giren oyuncu 15 numarayla Ferhat Öztorun
72.Dakika :Eskişehirspor atağında Youla sağ kanattan Adem'le paslaşarak ceza sahası içine girdi, kaleye sert vurdu ve kaleci Onur son anda topu kornere çeldi.
71.Dakika :Eskişehirspor atağında Youla savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
70.Dakika :Eskişehirspor atağında Youla sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top savunmada kaldı.
69.Dakika :Trabzonspor'da Serkan Balcı tedavisi için saha dışına alındı ve oyun kaldığı yerden devam ediyor.
68.Dakika :Trabzonspor'da Serkan Balcı bu dakikalarda sakatlandı ve maç durdu.
67.Dakika :Eskişehirspor atağında Nadarevic ceza sahası içine uzun oynadı Youla hareketlendi ama kaleci Onur zamanında çıkarak topun sahibi oldu.
66.Dakika :Eskişehirspor atağında Burak ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
65.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası önünde topla buluştu kaleye baktı, köşeye doğru sert vurdu ama kaleci Ivesa son anda topu kornere çeldi.
63.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Eskişehirspor Adem Sarı'nın attığı gol ile durumu 2-1 yapıyor.
62.Dakika :Eskişehirspor atağında Youla sağ kanattan topla ilerledi sol kanata doğru yerden pasını attı gerilerden gelen Volkan Yaman gelişine şut denedi ama savunma son anda ayak koydu ve top kaleci Onur'da kaldı.
61.Dakika :Trabzonspor'da Colman sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
60.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol kanattan ceza sahası içine girdi, kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
59.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sol çaprazda ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
58.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Trabzonspor Serkan Balcı'nın attığı gol ile durumu 2-0 yapıyor.Alanzinho ceza sahası dışından kaleye sert vurdu top savunmadan geri döndü, Serkan Balcı ceza yayı üzerinde seken topu sol ayağınla düzeltti, sağ ayakla aşırtma bir vuruş yaptı ve top kaleci Ivesa'nın bakışları arasında ağlarla buluştu.
56.Dakika :Eskişehirspor atağında Koray sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top savunmada kaldı.
55.Dakika :Trabzonspor'da Colman sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.
54.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Alanzinho sol kanata doğru arapas attı, Gabric topla buluştu, kaleci Ivesa kalesini terketti Gabric son anda topu ayağından açmasına rağmen kaleci Ivesa'nın üstünden aşırttı ve savunma son anda araya girerek kaleye giden topu kafayla kornere gönderdi.
53.Dakika :Eskişehirspor atağında Nadarevic sağ kanata doğru uzun oynadı ama top doğrudan taca çıktı.
51.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan sağ kanata doğru pasını attı, Umut hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.
49.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sağ kanatta Serkan'la paslaşarak ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
48.Dakika :Eskişehirspor atağında Adem topla beraber ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak tehlikeyi önledi.
47.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.
46.Dakika :Eskişehirspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 27 numarayla Vucko, Giren oyuncu 14 numarayla Alper
45.Dakika :Karşılaşmada başka pozisyon olmayınca hakem Deniz Çoban ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğüyle sona eriyor.
45.Dakika :4. Hakem Çağatay Şahan ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
44.Dakika :Eskişehirspor'da Burak sol çaprazdan serbest vuruş kullandı, direk kaleye şutunu vurdu ama top az farkla auta çıktı.
43.Dakika :Eskişehirspor atağında Burak Yılmaz sol kanattan korner çizgisine indi, içeriye çevirdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
42.Dakika :Trabzonspor atağında Alanzinho ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Ivesa'da kaldı.
41.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan Balcı sağ çaprazdan kaleye şut denedi ama top üstten auta çıktı.
40.Dakika :Trabzonspor'da Colman sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.
39.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sol kanatta topla buluştu, korner çizgisine indi, içeriye çevirmek istedi ama savunmaya çarpan top kornere çıktı.
38.Dakika :Trabzonspor atağında Ceyhun ceza sahası içine uzun oynadı, Umut topla buluştu ama savunmada Vucko ayak koyarak topu kazandı.
36.Dakika :Trabzonspor atağında Ömer Aysan sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı Umut hareketlendi ama kaleci Ivesa çıkarak son anda topu Umut'tan önce uzaklaştırdı.
35.Dakika :Trabzonspor atağında Ömer Aysan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
34.Dakika :Eskişehirspor atağında Koray sağ kanattan topla ceza sahası içine girdi, rakibini geçip şut vurmak istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.
33.Dakika :Eskişehirspor atağında Burak Yılmaz sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.
31.Dakika :Eskişehirspor'da El Saka kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama top doğrudan auta çıktı.
30.Dakika :Eskişehirspor atağında Burak Yılmaz sağ kanata doğru uzun oynadı ama hakem öncesinde Alanzinho'nun Burak'a faul yaptığına karar verdi.
28.Dakika :Eskişehirspor atağında Burak Yılmaz ceza sahası dışından şut denedi ama top savunmaya çarparak kaleci Onur'da kaldı.
27.Dakika :Trabzonspor atağında Selçuk ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
26.Dakika :Trabzonspor atağında Umut sol kanattan korner çizgisine indi, içeriye çevirmek istedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
24.Dakika :Eskişehirspor atağında Burak Yılmaz sağ kanattan ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top doğrudan auta çıktı.
23.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sol kanattan ceza sahası içine havadan pasını attı ama kaleci Ivesa çıkarak topun sahibi oldu.
22.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan bir kez daha sağ kanattan ortasını yaptı ama bu kez top kaleci Ivesa'da kaldı.
21.Dakika :Trabzonspor atağında Serkan sağ kanatta rakibinden topu aldı, ceza sahası içine bekletmeden ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
20.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Trabzonspor Selçuk'un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor. Serkan sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortaladı, Selçuk müsait pozisyonda yükseldi kafayı vurdu ve top köşeden ağlarla buluştu.
19.Dakika :Eskişehirspor atağında El Saka savunmanın arkasına atılan topa yükseldi kafa vurmak istedi ama hakem ofsayt kararı verdi.
18.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sol knaattan Umut'a doğru ortaladı ama savunma önce davranarak tehlikeyi uzaklaştırdı.
17.Dakika :Trabzonspor atağında Colman sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
16.Dakika :Eskişehirspor atağında El Saka ileriye doğru uzun oynadı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
14.Dakika :Trabzonspor'da Alanzinho sağ kanattan korner kullandı, ön direğe doğru ortaladı ama savunma topu uzaklaştırdı.
13.Dakika :Trabzonspor atağında Ceyhun ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ve kaleci Ivesa son anda köşeden topu kornere çeldi.
12.Dakika :Trabzonspor Umut'la gole çok yaklaştı. Colman sol kanattan korner kullandı, ön direğe ortaladı Umut kafayla vurdu ama kaleci Ivesa son anda topu üstten kornere çeldi.
11.Dakika :Eskişehirspor atağında Nadarevic ileriye doğru uzun oynadı Volkan kafayla topu indirmek istedi ama top auta çıktı.
10.Dakika :Eskişehirspor atağında Nadarevic ceza sahası dışından şut denedi ama top üstten farklı bir şekilde auta çıktı.
9.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric duvar paslaşması yaparak sol kanattan ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
8.Dakika :Trabzonspor atağında Ömer Aysan sağ kanatta topla buluştu, kaleye baktı yerden sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
6.Dakika :Trabzonspor gole çok yaklaştı. Gabric sol kanatta topla buluştu, içeriye çevirdi, Alanzinho gelişine altıpas önünde kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
5.Dakika :Trabzonspor atağında Gabric sol çaprazdan kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
4.Dakika :Eskişehirspor'da Burak Yılmaz ofsayt pozisyonunda kaldı.
3.Dakika :Eskişehirspor'da Burak Yılmaz kaleyi karşıdan gören bir yerden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortaladı, El Saka kafayla penaltı noktasına indirdi, Youla gelişine vurdu ve top ağlara gitti ama hakem öncesinde El Saka'nın ofsayt olduğuna karar verdi.
1.Dakika :Karşılaşma Trabzonspor'dan Umut'un vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika :Turkcell Super Lig 2009 - 2010 Sezonu 14.hafta karşılaşmasında Trabzonspor kendi evinde Eskişehirspor'u konuk ediyor.