Galatasaray'a pozisyon vermeden kazandık

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray maçı ile ilgili olarak konuştu. Sağlam, maçı pozisyon vermeden kazandıklarını söyledi.

 Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Galatasaray karşısında neredeyse hiç pozisyon vermeden kazanarak taraftarlara bayram hediyesi verdikleri için mutlu olduklarını söyledi.
Sağlam, maçın ardından yaptığı basın toplantısında, Galatasaray karşısında hiç pozisyon vermediklerini, attıkları golün yanısıra 2 topun direkten döndüğünü, ayrıca 3-4 net pozisyondan da yararlanamadıklarını kaydetti. Kurban bayramının ilk günü tribünleri dolduran ve 90 dakika boyunca takıma destek veren taraftarlara teşekkür eden Sağlam, şunları dile getirdi: "Bayramın birinci günü, taraftarlarımızın bayram sevinci yaşadığı bu özel günde kazanmak istiyorduk, bunu da başardık. Eğer üst sıralarda yer almak istiyorsak, Kayserispor ve ligin son haftasında Beşiktaş ile yapacağımız maçlarda da bu anlayışımızın devam etmesi gerekiyor. Üst düzey mücadele sergileyip, doğruları yapmaya çalışan oyuncularımı tebrik ediyorum. Galibiyette taraftarımızın da çok büyük katkısı oldu. Onlara da teşekkür ediyorum."

"POZİSYON BİLE VERMEDİK"

Bursaspor'un tecrübeli kaptanı Ömer Erdoğan ise, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Ligin ilk yarısını ilk 4 arasında bitirmek istiyoruz. Daha çok isteyen taraf bizdik. İsteyen takım sahadan galip ayrıldı. Rakibe pozisyon vermedik. Bizim net pozisyonlarımız vardı. Galip geldiğimiz için mutluyuz."