Özer Hurmacı: Alex dünya çapında bir yıldız

Fenerbahçe'nin yeni yıldız futbolcusu Özer Hurmacı, takım kaptanı Alex'in dünya çapında bir yıldız olduğunu ve fırsat buldukça onunla birlikte çalıştığını söyledi.

Özer, Fenerbahçe Televizyonu'na yaptığı açıklamada, antrenmanların son bölümünde teknik direktör Cristoph Daum'un kendilerine, bireysel çalışmalar yapmaları için fırsat verdiğine belirterek, "Bu tür zamanlarda Alex ile bir araya gelerek özel çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmaların bana çok şey kazandırdığına inanıyorum. Ayrıca çok da keyif alıyoruz. Çalışmalar ne kadar yoğun ve ağır geçse de bu tür bireysel çalışmalar sırasında bütün yorgunluğumuzu unutuyoruz" dedi.

Alex'in futbolculuğu gibi karakter özelliklerinin de üst düzeyde olduğunu söyleyen Özer, "Alex gerçekten de dünya çapında bir yıldız ve çok sıcakkanlı bir insan. Geldiğim günden bu yana bana çok iyi davranıyor ve benimle yakından ilgileniyor. Onunla çok iyi bir diyaloğumuz var. Onun tecrübelerinden ve yeteneklerinden yararlanmayı planlıyorum. Ondan çok şey öğreniyorum" şeklinde konuştu.

Özellikle duran top organizasyonları ve frikiklerde, Alex'in özel yetenekleriyle taraflı tarafsız herkesin takdirini topladığını ifade eden Özer Hurmacı, "Alex gibi bir duran top ustasıyla çalışmak benim için bir şans" ifadelerini kullandı