Galatasaray Bursa'da

Süper Lig'de Kurban Bayramı'nın ilk gününde, yarın akşam Bursaspor'la karşılaşacak olan Galatasaray akşam saatlerinde Bursa'ya geldi.

İstanbul'dan Oruç Reis 3 isimli feribotla saat 16.00'da Mudanya'ya gelen Sarı - kırmızılı kafile, burada çiçeklerle karşılandı. Galatasaray kafilesine Başkan Adnan Polat ile birlikte yöneticilerden Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin eşlik etti. Kafilede eksik bulunmazken, takıma karşılayan taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Son günlerde domuz gribi olan Arda'da takımla birlikte Bursa'ya geldi. Arda, taraftarların en çok ilgi gösterdiği oyuncu oldu. Taraftarlar, futbolculardan imza alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Sarı - kırmızılı kafile, daha sonra iskelede bekleyen otobüse binerek güvenlik güçleri eşliğinde Uludağ Üniversitesi yerleşkesi içerisindeki Holiday Inn Otel'e geldi. Galatasaray kafilesini burada da bir grup taraftar karşıladı. Taraftarlara imza dağıtan kaptan Arda, burada bir küçük taraftarın kendisini öpmek istemesi üzerine, "Hastayım, öpme" şeklinde kaşılık verdi.

Otel'e yerleşen Sarı - kırmızılı takım, yarın akşam saat 20.00'de başlayacak Bursaspor maçını beklemeye başladı.