Sağlam öğretmenler gününde moral depoladı

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve bazı futbolcular, öğretmenler günü dolayısıyla Eğitim Bir- Sen tarafından düzenlenen gecede , şovmen Atalay Demirci'nin esperileriyle moral depoladı.

Eğitim Bir-Sen bursa Şubesi tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü gecesine Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve futbolculardan Hüseyin Çimşir ile İsa Bağcı da katıldı. Gece Eğitim Bir-Sen Bursa Şubesi Başkanı Numan Şeker'in açılış konuşmasıyla başladı. Öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu vurgulayan Şeker, sendika olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şeker'in konuşmalarının ardından, yılın öğretmeni seçilen isimlere plaketleri verildi.

Daha sonra Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam günün anısına Başkan Numan Şeker'e çiçek takdim ederek, kendisinin de beden eğitimi öğretmeni olduğunu ve tüm meslektaşların özel gününü kutladığını belirtti.
Gecenin sonunda ise sahneye şovmen Atalay Demirci çıktı. Yaptığı esprilerle hem güldüren hem de düşündüren Demirci izleyenlerden büyük alkış aldı. Sağlam ve geceye katılan futbolcular ise cuma günü karşılaşacakları Galatasaray maçı öncesi Demirci'nin esprileriyle gülme krizine girerken, stres attı. Sağlam ve futbolculardan Hüseyin Çimşir ile İsa Bağcı geceye katılan davetlilere bol bol imza dağıtarak, hatıra fotoğrafı da çektirdi.