Guiza Beşiktaş maçında neden oynamadı?

Beşiktaş maçında sakat olduğu gerekçesiyle oynamadığı belirtilen Guiza için Vatan gazetesinin ortaya attığı iddia çok tartışılacak.

"Fenerbahçe'nin 14 milyon Euro’ya Mallorca’dan aldığı Güiza’nın Beşiktaş maçında kadrodışı kalmasının üstünde bulunan sır perdesi tamamen aralandı" diyerek haberine başlayan gazete, İspanyol yıldızın takım kampını izinsiz terk ettiğini öne sürdü.

İŞTE HABERDE GEÇEN İLGİNÇ AYRINTILAR

Guiza, İspanya’nın Çarşamba günü Avusturya ile yaptığı hazırlık maçının 46. dakikasında David Villa’nın yerine oyuna girip, 56’da gol atar, ardından da Hernandez’e asist yapar. Müthiş bir özgüvenle Türkiye’ye dönüp çalışmalarına başlayan İspanyol yıldız, cuma günkü idmana da neşe içinde başlar. Açma-germe, koşu ve kondisyon çalışmalarının ardından geçilen çift kale maç için pozisyon alan Okçu, kendisine uzatılan yeşil yelekle darmadağın olur.

Yeşil rengin anlamının ’yedek takım’ olduğunu bilen Güiza, formayı üstüne geçirmeden direkt olarak yere fırlatır ve doğru soyunma odasının yolunu tutar.. Ve ardından da kimseye haber vermeden kampı terkeder...

Yani Güiza’nın Beşiktaş maçında olmamasındaki sebep açıklandığı gibi sakatlık değil, Okçu’nun kampı terketmesi..