Galatasaray 1- 1 Manisaspor

Galatasaray ile Manisaspor arasında Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan maçı Kuddisi Müftüoğlu yönetti.

Maçta yaşanan anlar şöyle;

90+Dakika: Kuddisi Müftüoğlu 90 dakikayı bitiren düdüğünü çalıyor skor 1-1
90+ Dakika: Ergin keleş ile geliyor Manisaspor Ergin uzaktan vuruyor aut.
90. Dakika: 4. hakem maçta 5 dakika uzatma olduğunu işaret etti.
88.Dakika :Galatasaray atağında Sabri orta alandan ileriye doğru uzun oynadı, Servet yükseldi kafayı vurdu ama top auta çıktı.
86. Dakika: Manisaspor'da Eren Aydın yavaş hareket ettiği için sarı kart görüyor.
84.Dakika :Galatasaray atağında Kewell sol kanattan ceza sahası içine ortaladı ama top doğrudan auta çıktı.
83.Dakika :Manisaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Simpson, Giren oyuncu 27 numarayla Kemal Okyay
82. Dakika: Korneri kullanan isim yine Mehmet Nas ön direğe doğru ve GOOOOOLLL Manisaspor Simpson'ın attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.
81. Dakika: Mehmet Nas'dan kavisli bir orta savunma ve korner.
80. Dakika: Mehmet Topal'ın yaptığı tehlikeli hareket sonucu Manisaspor tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kullanacak.
77. Dakika: Galatasaray'da Hakan Balta yerini 3 numaralı formasıyla Uğur Uçar'a bırakıyor. Manisaspor'da ise Yiğitin yerine 8 numaralı formasıyla Mehmet Güven oyuna giriyor.
75. Dakika: Keita ile sağ kanattan geliyor Galatasray, pası Nonda'ya Nonda bırakıyor Linderoth vuramıyor kritik müdahale Mehmet'ten korner.
74. Dakika: Sabri'den kavisli bir orta sabri karşılıyor. Top Kewel'de kalıyor vuruşu aut.
73. Dakika: Galatasaray Keita'ya yapılan hareket sonrası serbest vuruş kullanacak topun başındaki isim Sabri.
72. Dakika: Keita ile sol kanattan gelişen atakta verilen pasta isabet yok top Manisaspor'da kalıyor.
70. Dakika: Galatasaray'da Elano'nun yerine oyuna, Abdul Kader Keita giriyor.
67.Dakika: Manisaspor atağında Nizamettin ceza sahası önünde topu içeriye göndermek istedi ama savunma topu uzaklaştırdı.
65.Dakika: Galatasaray Kewell ile gole çok yaklaştı. Nonda ceza sahası içinde Kewell'a pasını verdi, Kewell altıpas önünde bekletmeden plase vuruş yaptı ama top yandan auta çıktı.
64.Dakika: Manisaspor'da Nizamettin sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
63.Dakika: Manisaspor'da Mehmet Nas sol kanattan ceza sahası içine ortaladı Yaser yükseldi kafayı vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
62.Dakika: Manisaspor atağında Simpson sol kanattan ceza sahası içine yerden ortaladı ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
60.Dakika: Manisaspor atağında Simpson sol kanattan topla korner çizgisine indi, içeriye yerden ortaladı ama savunma son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.
59.Dakika: Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 18 numarayla Ayhan Giren oyuncu 6 numarayla Tobias Linderoth
58.Dakika: Galatasaray atağında Ayhan sağ kanattan korner çizgisine indi ortasını yaptı ama hakem öncesinde Ayhan'ın topu dışardan çevirdiğine karar verdi.
56.Dakika: Galatasaray'da Elano sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Servet yükseldi kafayı vurdu direk yanında Mustafa Sarp son olarak topukla topa dokundu ve kaleci İlker son anda topu kurtardı.
55.Dakika: Galatasaray atağında Nonda sol kanattan ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.
54.Dakika: Manisaspor atağında Ergin sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Simpson yükseldi kafayı vurdu ama top kaleci Leo Franco'da kaldı.
53.Dakika: Galatasaray atağında Elano sağ kanattan hareketlenen Sabri'ye pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.
52.Dakika: Manisaspor atağında Ergin sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
51.Dakika: Manisaspor atağında Nizamettin sağ kanata pasını vermek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.
50.Dakika: Manisaspor atağında Mehmet Nas sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
49.Dakika: Manisaspor atağında Yaser ceza sahası önünde topla buluştu, dönerek şut vuracaktı ama savunmada Ayhan son anda ayak koyarak tehlikeyi önledi.
48.Dakika: Manisaspor'da Mehmet Nas sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı
47.Dakika: Manisaspor'da Nizamettin serbest vuruşu kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu kornere gönderdi.
46.Dakika: Manisaspor hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.
45.Dakika: Hakem Kuddusi Müftüoğlu ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eriyor.
45.Dakika: Manisaspor atağında Yiğit ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top kaleci Leo Franco'da kaldı.
45.Dakika: Galatasaray'da Hakan Balta sol kanattan taç kullandı, topu ceza sahası içine gönderdi ama savumada Güven kafayla topu uzaklaştırdı.
45.Dakika: 4. Hakem Hakan Özkan ilk yarının sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
44.Dakika: Manisaspor'da Eren'in tedavisi tamamlandı ve maça devam ediyor.
43.Dakika: Galatasaray atağında Kewell sol kanata doğru pasını attı ama top savunmada kaldı.
42.Dakika: Galatasaray atağında Kewell ceza sahası içine havadan pasını attı ama top kaleci İlker'de kaldı.
41.Dakika: Manisaspor'da Eren'in tedavisi saha dışında devam edecek ve maç kaldığı yerden devam ediyor.
38.Dakika: Manisaspor'da Eren sağ taç çizgisi yanında sakatlık geçirdi ve şu anda tedavisi için maça ara verildi.
36.Dakika: GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Kewell'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Nonda ceza sahası önünden içeriye pasını verdi, Kewell savunmanın hatasında topla buluştu sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kaldı ve plase vuruşla topu ağlara gönderdi.
34.Dakika: Galatasaray atağında Elano sağ kanatta topla buluştu, rakibini geçti orta yapmak istedi ama savunma son anda ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
32.Dakika: Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan arka direğe ortaladı, Kewell arka direkte bomboş pozisyonda kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
31.Dakika: Manisaspor atağında Nizamettin sağ kanatttan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi, Mehmet Nas hareketlendi bekletmeden şutunu vurdu ama savunma son anda kayarak topu uzaklaştırdı.
30.Dakika: Galatasaray'da Elano orta alan önünden serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Güven topu uzaklaştırdı.
28.Dakika: Manisaspor atağında Simpson ileriye doğru yerden pasını verdi, Yaser hareketlendi ama top hızlı olunca auta çıktı.
27.Dakika: Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan yerden Elano'ya pasını verdi, Elano ceza sahası içinde dönerek şut vurmak istedi ama savunma son anda ayak koyarak topu kazandı.
25.Dakika: Manisaspor kaleye yaklaşık 30 metreden serbest vuruş kullandı, Yiğit direk kaleye sert vurdu ama kaleci Leo Franco topu saha içine çeldi sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.
24.Dakika: Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan kaleye doğru ortaladı kaleci İlker son anda topu saha içine çeldi sonrasında Hakan Balta tekrar içeri çevirdi ve kaleci İlker son anda Nonda'dan önce topun sahibi oldu.
23.Dakika: Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma arka direkte topu uzaklaştırdı.
22.Dakika: Galatasaray atağında Elano sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
21.Dakika: Galatasaray atağında Elano sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top savunmada kaldı.
19.Dakika: Galatasaray atağında Kewell sol kanattan ceza sahası içine uzun oynadı, Nonda ceza sahası içinde gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
18.Dakika: Manisaspor atağında Ergin sağ kanattan topla beraber ilerledi ama savunmada Servet müdahele ederek topun Ergin'den çıkmasını sağladı.
17.Dakika: Galatasaray atağında Mustafa Sarp sağ çaprazdan kaleye yerden sert vurdu ve top direğin dibinden az farkla auta çıktı.
16.Dakika: Galatasaray'da Kewell sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
15.Dakika: Galatasaray atağında Mehmet Topal ceza sahası dışından kaleye yerden sert vurdu ve kaleci İlker son anda köşeden topu kornere çeldi.
14.Dakika: Galatasaray atağında Mehmet Topal orta alandan ileriye doğru uzun oynadı ama top kaleci İlker'de kaldı.
13.Dakika: Manisaspor atağında Nizamettin sol kanattan serbest vuruşu kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma Simpson'dan önce topu uzaklaştırdı.
12.Dakika: Manisaspor'da Mehmet Nas sağ kanattan korneri kullandı, arka direğe ortaladı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
11.Dakika: Manisaspor atağında Yiğit ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
10.Dakika: Galatasaray atağında Kewell sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Nonda müsait pozisyonda kafayı vurdu ve kaleci İlker son anda köşeden iki hamlede topun sahibi oldu.
9.Dakika: Manisaspor atağında Simpson sol kanattan kaleci Leo Franco'yu önde görünce aşırtma bir vuruş yaptı ama top kaleci Leo Franco'da kaldı.
8.Dakika: Galatasaray atağında Mustafa Sarp sağ kanattan hızla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top kaleci İlker'de kaldı.
7.Dakika: Manisaspor atağında Mehmet Nas sağ kanattan topla ilerledi korner çizgisine kadar indi ama topu kontrol edemeyince auta çıktı.
5.Dakika: Galatasaray atağında Servet ileriye doğru uzun oynadı ama savunma topu uzaklaştırdı.
4.Dakika: Manisaspor atağında Simpson sol kanattan ceza sahası içine girmek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
2.Dakika: Manisaspor atağında Mehmet Nas topu Simpson'a vermek istedi ama savunmada Sabri araya girerek topu kaleci Leo Franco'ya kazandırdı.
1.Dakika: Karşılaşma Galatasaray'dan Nonda'nın vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika: Turkcell Super Lig 2009 - 2010 Sezonu 13.hafta kapanış karşılaşmasında Galatasaray Ali Sami Yen Stadında