Galatasaray Manisaspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

22 Kasım Pazar günü Manisaspor ile karşılaşacak olan sarı- kırmızılı ekip milli takımlardan ve izinden dönen oyuncularının da katılımıyla tam kadro antreman yaptı.

Basına ve taraftara kapalı yapılan antrenman Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Jupp Derwall Antrenman Sahası'nda yapıldı. Teknik Direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde yapılan antrenman ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde ise teknik ve taktik çalışmalar yapıldı.

Sarı - kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, milli takım kamplarından dönen Elano Blumer, Harry Kewell ve Caner Erkin'in yanısıra izni tamamlanan Barış Özbek de bu akşam yapılan antrenmana katıldılar. Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmana sakatlıkları süren Serkan Kurtuluş, Arda Turan ve ülkesinden bugün öğle saatlerinde dönecek olan Abdel Kader Keita katılmadı.

Serkan Kurtuluş'un tedavisine sağlık merkezinde devam edildiği belirtilirken, Arda Turan'ın ise sağlık ekibi tarafından evinde dinlendirildiği açıklandı. Ülkesinin milli takımında bulunan Abdel Kader Keita'nın ise İstanbul'a yarın öğle saatlerinde dönmesinin beklendiği belirtildi.

Galatasaray, çalışmalarını sabah saat 10.30'da basına ve taraftara kapalı bir antrenmanla sürdürecek.