Bu kulübün başkanı bayan

Ordu 1. Amatör Lig A Grubu'nda mücadele veren Kirazlimanıspor Futbol Kulübü Başkanlığı'na ilk kez bir kadın başkan getirildi.

Emekli öğretmen olan Şükriye Kalafat, Ordu'da faaliyet gösteren bir spor kulübü başkanlığına seçilen ilk kadın başkan olma unvanı kazandı.

Kulüp Başkanı seçildikten sonra futbolcu ve teknik heyete bir yemek veren Şükriye Kalafat, yapacakları çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Kirazlimanıspor'un başarısı için son gayretle çalışacağını söyleyen Şükriye Kalafat, "Futbolda kulüp başkanları erkek olur diye bir kaide yok. Bana bu görevi layık görenleri mahcup etmemek için çok çalışıyorum" dedi.

Amatör spora herkesin destek vermesi gerektiğini vurgulayan Kalafat, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için bundan böyle her dalda yaptığımız spor faaliyetlerimize daha çok ağırlık vereceğiz. Bir avuç gönüllü insanın amatör spor kulüplerinin faaliyetini sürdürmeleri için verdikleri destek her türlü taktirin üzerindedir. Ekonomik kriz içerisinde olan Kirazlimanı Spor Kulübü’nü yaşatma konusunda ben ve arkadaşlarım elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Teslim aldığımız bayrağı daha yükseklere çekeceğiz" diye konuştu.
Bayan Başkan Kalafat, yemeğin ardından takımının akşam antrenmanını takip etti.