Yeşil sahalardan bir acı haber daha

Bir dönem ülkemizde Gaziantepspor, Ankaragücü ve Ankaraspor formaları giyen Meksikalı futbolcu Antonio De Nigris, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Geçen hafta başında intihar ederek futbol camiasını yasa boğan Alman kaleci Enke'nin ardından bir acı haber da Antonio De Nigris'den geldi. Gaziantepspor, Ankaragücü ve Ankaraspor'un eski futbolcusu Antonio De Nigris, dün geçirdiği kalp krizi sonucu 31 yaşında hayata gözlerini yumdu. De Nigris, son olarak Yunanistan'ın Larissa takımında Tümer Metin’le beraber oynuyordu.

De Nigris Türkiye'ye ilk kez 2006-2007 sezonu öncesinde Gaziantepspor'a transfer olarak gelmiş, daha sonraysa Ankaraspor ve Ankaragücü takımlarında forma giymişti. Yetenekli santrfor, Temmuz ayında bonservis bedelsiz olarak, Tümer Metin'in de forma giydiği Yunanistan'ın Larissa takımıyla anlaşmıştı.

Profesyonel futbol kariyerine 1999 yılında ülkesinin Monterrey takımında başlayan De Nigris, Villarreal, Club America, Santos gibi ekiplerde de forma giymişti. Antonio De Nigris, 2001-2008 yılları arasında toplam 16 kez Meksika Milli Takımı forması giyerken, bu karşılaşmalarda 4 gole imza atmıştı.