Terim'den daha başarılı oldum

Ukrayna'nın Shakthar Donetsk takımını çalıştıran teknik direktör Mircea Lucescu, 2000 yılında Fatih Terim'in ardından geldiği G.Saray'da, Terim'den daha büyük başarılara imza attığını söyledi.

Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına konuşan Lucescu yaptığı açıklamada; "Avrupa Kupası kazanan ve ligde 4 kez şampiyon olan bir hocanın ardından gelmenin intihar olduğunu düşünen çok kişi vardı. Ama biz daha iyisini yaptık. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynayan ilk ekiplerden biriyiz. Süper Kupa’yı kazandık" dedi.

Galatasaray'da görev yaparken bütçelerinin 'az' değil hiç olmadığını söyleyen Lucescu, parasını bir yıl sonra alabildiğini ifade etti.

Lucescu: "Özhan Canaydın’a, 'Lig şampiyonu olduktan sonra beni yollamanız, Galatasaray’ın imajı açısından iyi değil, bırakın ben istifa edeyim dedim ve ettim."

Beşiktaş'ta 4 milyon Avro bıraktığını açıklaayn teknik direktör, Serdar Bilgili ile yaptığı konuşmada para istemediğini, stadın yapılmasında kendisinin de katkısı olmasını istediği için alacağı 4 milyon Avro'dan vazgeçtiğini ifade etti.