Raul futbolu bırakıyor mu?

Real Madrid'in tecrübeli oyuncusu Raul'ün önümüzdeki yıl futbolu bırakacağı iddiası İspanya'yı karıştırdı.

İspanya'da yayınlanan El Mundo Deportivo Gazetesi, Real Madrid'in tecrübeli İspanyol golcüsü Raul'ün sezon sonunda futbolu bırakacağını iddia etti.
 
Bu iddia bir anda İspanya'da günün en çok konuşulan haberi olurken, gazete artık Real Madrid'de ilk 11'de yeterince forma şansı bulamayan Raul'ün daha fazla yıpranmamak için bu kararı aldığını savundu. Gazete, Raul'ün ayrılmasının ardından takımdaki liderlik görevinin kaleci Iker Casillas'a geçeceğini de aktardı.

33 yaşındaki Raul'ün yeşil sahalara veda ettikten sonra Real Marrid'den kopmak istemediğini de savunan gazete, İspanyol futbolcunun genel menajer Jorge Valdano'nun asistanı olarak önümüzdeki sezondan itibaren kulüpte görev alacağını da belirtti.

Asıl adı Raul Gonzalz Blanco olan İspanyol yıldız, Atletico Madrid'de başladığı futbol kariyerine 1992 yılından beri Real Madrid'de devam ediyor. Real Madrid formasıyla 3 kez Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sevinci yaşayan Raul, İspanya Milli Takımı formasıyla 44 gol atarak milli forma altında tüm zamanların en çok gol atan İspanyol futbolcusu olmuştu.