Nostradamus Denizli'nin kehanetleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, katıldığı televizyon programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yaptığı kehanetlerle ‘Nostradamus’ olarak anılmaya başlayan Mustafa Denizli, 13. hafta oynanacak Fenerbahçe derbisi öncesi, sezon sonunda şampiyon olacak takımın kendilerinin olacağını iddia etti.

Denizli, “12 ile 15. haftalarda ligin tablosu şekillenir, dedim. Puan farkı şimdilik 7. Derbiden sonra tablonun ne olacağını görürüz. Bu tahminleri yaparken bu zamana kadarki şartları, takımımı ve kendimi değerlendiriyorum. Tüm bunların sonunda kafamdaki süreç bellidir. Bunda yanılgı payı %3-5 civarındadır. Onun dışında büyük anormalliğin ortaya çıkması lazım. Önümüzdeki süreçte bunun doğruluk payının olduğunu yine kamuoyuyla paylaşırız” dedi.

FUTBOLCULARDA ETKİLENİYOR


Yıldırım Demirören aleyhine yapılan tezahüratların herkesi etkilediğini belirten tecrübeli teknik direktör “ Ben iyi futbola prim veren, mutluluğu onunla yaşayan bir insanım. Çeşitli faktörlerin bir araya geldiği bir süreçteyiz. Bunu sağır sultan bile biliyor. Biz stadımızda taraftarımızla direkt olmasa bile en direkt bir sorunu paylaşıyoruz. Sadece başkana tepki olursa bundan başkanımız ve yönetimimiz etkilenmez. En çok sahadaki futbolcularım etkilenir” açıklamasında bulundu.

O YEMEĞİ BİN KERE YERİM

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’le yemek yemesinin sıkıntı yaratmasını anlamadığını söyleyen Denizli sözlerine şöyle devam etti: “Eğer bu yemek şampiyonluğa bizi götürecekse, o yemeği bir kere değil bin kere yerim. Çekinecek hiçbir şeyim olmaz. Bir kişi çıksın, 40 yıllık futbol hayatım boyunca futbol adına şu kadarcık olumsuz bir şey söylesin. Benim alnım açık. Yaram yok ki, gocunayım. Ama şu spor medyası 35-40 yıllık dostluğu bir yemekle farklı bir yöne çekiyorsa, Mahmut Özgener ile Çeşme’de, onun evinde de kendi evimde de yerim. O zaman sorsun insanlar ‘Niye evde yemek yiyor?’ diye. Yüzlerce kişinin gittiği restoranda Mahmut ile övünç duyarak yemek yerim. Kim ne düşünürse düşünsün umurumda olmaz. Çünkü kendimi ve Mahmut’u biliyorum. Eğer insanlar bunu konuşabiliyorsa ayıp orda aranmalı”

F.BAHÇE’YE SALDIRACAĞIZ

Hafta sonu oynanacak derbi maçada değinen Mustafa Denizli “İYİ futbol oynamamız yakın. Devreyi iyi futbolla bitiririz. Derbide Trabzon maçındaki gibi oynamayız. İyi defans yaptırmak kolaydır ama ayrı bir zekâ gerektirir. Ben defans yaparak kazanmayı istediğim maçların tamamını kazandım. Ama Beşiktaş’ın şu halinden mutlu değilim. Futbolun güzelleşmesine damgayı Beşiktaş vurur. Bu sözü saklayın, sezon sonu çıkarıp tekrar bana gösterin” dedi.