Lincoln geri dönmek istiyor

Galatasaray'ın sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiği ama bonservis haklarını kulüpte saklı tuttuğu Cassio Lincoln, sürpriz bir çıkış yaparak camiada herkesi şaşkına çevirdi.

Sarı-kırmızılı takımda forma giydiği dönemde istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen ve her fırsatta yarattığı sorunlarla gündeme gelen Sambacı bu kez beklenmedik bir istekte bulundu. G.Saray’a 14 milyon Euro’ya mal olan ve senelik 2.5 milyon Euro’ya imza atan Lincoln yeniden Türkiye’ye dönmek istediğini söyledi ama beklediği yanıtı alamadı.

SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL

Lincoln'e kulüp bulabilmek için Almanya’da çalışmalarını sürdüren G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, kendisini arayan Brezilyalı futbolcuya yüz vermedi. Almanya’da bulunan ve Michael Skibbe’nin çalıştırdığı Frankfurt’la Sambacı oyuncunun transferi için pazarlıklarını sürdüren Adnan Sezgin, Lincoln’ün kendisini arayarak “Dönmek istiyorum. Beni yeniden takıma alın” sözleri karşısında şaşkına döndü. Brezilyalı oyuncuyu konuşacak zamanının olmadığını belirterek başından atan Sezgin, böyle bir durumun söz konusu bile olamayacağını iletti.

FRANKFURT PAZARLIĞI

Adnan Sezgin, Frankfurt’un Lincoln’ü almak için yeterli bütçeye sahip olmadığını açıklamasıyla çıkmaza giren transfer için Almanya’da pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak paragözlüğüyle bilinen Brezilyalı’nın yüksek ücret talep etmesi transferi tıkadı. Frankfurt’la bonservis konusunda 2 milyon Euro’ya anlaşan Sezgin, Lincoln’ün para hırsı nedeniyle neticeye varamıyor. G.Saray’dan senelik 2.5 milyon Euro kazanan ve Alman ekibinden de 2 milyon talep eden Lincoln’ün, Frankfurt’tan olumsuz yanıt alması Sezgin’in planlarını bozuyor. Lincoln, Frankfurt’un yıllık 1.5 milyon Euro’luk teklifini kabul ederse iki takım da mutlu sona ulaşacak.