Arda 'Ada' yolunda

Premier Lig kulüplerinin peşinde olduğu Galatasaray Kaptanı Arda Londra'dan hoca getirtip İngilizce öğrenecek. Ayrıca futbolcunun imajmaker tutmak için de araştırmalara başladığı öğrenildi.

Sarı-Kırmızılı kulübün 10 numaralı kaptanı Arda Turan’dan, Ada’ya doğru ısınma turları... Premier Lig kulüplerinin transferiyle yakından ilgilendiği genç yıldız, sadece futbol anlamında değil, mental özelliklerini geliştirmek için kolları sıvadı bile. Geçtiğimiz yaz kardeşi Okan Turan’ı İngilizce öğrenmesi için Londra’ya gönderen Kaptan, bu kez Londra’dan kendisi için bir hoca getirtip, İngilizce öğrenmeye başlayacak. Bu şekilde iletişimini güçlendirmeyi planlayan Arda, bununla da yetinmeyecek. Yıldız futbolcunun bir imajmaker tutmak için araştırmalara başladığı öğrenildi. Yıldız futbolcu böylece giyimi, tarzı ve katılacağı sosyal etkinliklerle de örnek bir sporcu olmak istiyor. Hatırlanacağı üzere, Arda’nın Florya’da hizmete giren altyapı hizmet binasının açılışında giydiği ceket uzun süre alay konusu olmuştu.

BAŞKAN BİZZAT İLGİLENİYOR


Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arda’nın kariyer planlamasını bizzat kendisi yapıyor. Genç yıldız için ilk hedef Barcelona’ydı, ancak Manchester United, Arsenal, Liverpool ve Chelsea gibi kulüplerden gelecek tekliflere kapı açık.

Arda’nın kıyafetlerinin markası ve fiyatları, geçtiğimiz günlerde Milliyet’te yayınlanmıştı.

American Vintage tişört: 120 TL
Gucci ceket: 2144 TL
Carlson IWC Ceramic Doppel saat: 10 bin Euro
D&G kot pantolon: 800 TL
Louis Vuitton ayakkabı: 955 TL