Arsenal isterse olur

Servet Çetin'in menajeri Mithat Halis, Arsenal'in istemesi halinde Servet Çetin'in transferinin mümkün olabileceğini söyledi.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Mithat Halis, Servet'in sezon başı Olympique Marsilya'ya taransferinin son anda gerçekleşmediğini söyleyerek, İngiliz kulüplerinin Servet gibi bir defans oyuncusuna her zaman ihtiyaçları olduğunu ifade etti.

Uzun boylu ve hava hakimiyeti olan savunma oyuncusu sayısının çok az olduğunu belirten Halis, "Servet'in Galatasaray gibi ciddi ve büyük bir camiada oynaması da önemli. Dünya Kupası'na gidemememiz handikap oldu. Ama buna rağmen Servet savunma oyuncuları arasında ilk 10'da yer alıyor'' dedi.

Borussia Dortmund, Köln ve Wolfsburg'un Servet'i almaya maddi açıdan gücünün yetmeyeceğini ileri süren Halis, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Ancak Bayern Münih bu parayı verebilir. Arsenal ciddi olarak o bölgeye bir adam arıyor. Sanderos çok hata yapıyor, Gallas yaşlandı. Arsenal bir oyuncuyu almak isterse alır. Özellikle Servet'i almak isterse alır. İşin realitesi bu. Hem Galatasaray'ın istediği, hem Servet'in istediği parayı verirler. Hiçbir oyuncu transfer edilemez diye bir kural yok. Galatasaray da memnun olur, oyuncu da memnun olur. Bu dünyada satılmayacak, alınmayacak bir oyuncu yok. Yeter ki kulüpler ve oyuncu anlaşsın.''