Kayserispor Fenerbahçe karşılaşması

Turkcell Super Lig 2009 - 2010 Sezonu 11. Hafta kapanış karşılaşmasında Kayseri Kadir Has Stadında Fenerbahçe Kayserispor'a konuk oldu.

Maçta yaşananlar şu şekilde oldu;

90.Dakika :Hakem Tolga Özkalfa maçı bitiren düdüğü çalıyor. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlanıyor ve bu sonuçla Fenerbahçe ve Kayserispor karşılaşmadan 1'er puanla ayrılıyorlar.

90.Dakika :4. Hakem Özgür Yankaya maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı. Fenerbahçe'de Emre rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

89.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi, Semih kayarak şutunu vurdu ama top yandan az farkla auta çıktı.

88.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı ama top kaleci Hamidou'da kaldı.

87.Dakika :Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası önünde topla buluştu, Semih'e pasını verdi ama savunma ayak koyarak Semih'ten topu aldı.

86.Dakika :Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 19 numarayla Önder Giren oyuncu 24 numarayla Deniz

85.Dakika :Maçta 1-1'lik eşitlik sürüyor.

84.Dakika :Sol taraftan bir atak daha. Mehmet Eren cezasahasına girerken aşırma bir pax denedi. Volkan çıktı aldı.

83.Dakika :Kayserispor atağında Cangele sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ve savunmada Carlos son anda ayak koyarak topu taca gönderdi.

82.Dakika :Fenerbahçe atağında Dos Santos sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

81.Dakika :Cangele'nin pası. Semih içeri kaçtı. Volkan'la karşı karşıya kalacaktı. Ofsayt bayrağı kalktı.

80.Dakika :Maçta son 10 dakika. 1-1 eşitlik sürüyor

79.Dakkia :Cangele de pozisyon buldu. Cezasahası dışından sert vurdu. Az farkla auta gitti.

78.Dakika : Kayserispor çok tehlikeli geldi. Mehmet Eren soldan çizgiye indikten sonra ortaya çevirdi. Kayserisporlu Semih'in altıpas önündeki sert şutunu Volkan ve savunma birlikte önledi.

75.Dakika :Roberto Carlos'un kullandığı serbest vuruşta, top barajdan döndü.

72.Dakika :Vederson çıktı Semih oyunda..

71.Dakika :Fenerbahçe'de Carlos rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

70.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Kayserispor Cangele'nin penaltıdan attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.

69.Dakika :Kayserispor atağında Carlos ceza sahası içinde Cangele'yi arkadan çekince hakem penaltı noktasını gösterdi.

68.Dakika :Kayserispor'da Cangele sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

66.Dakika :Kayserispor atağında Cangele sağ kanattan topla korner çizgisine indi, Carlos takip etti ve Cangele topu kontrol edemeyince topla beraber auta çıktı.

65.Dakika :Kayserispor atağında Hakan sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Gökhan Gönül kafayla topu uzaklaştırdı.

64.Dakika :Fenerbahçe atağında Cristian sağ çaprazdan ceza sahası içine uzun oynamak istedi ama savunma topu uzaklaştırdı.

63.Dakika :Fenerbahçe atağında Guiza savunmanın arkasına atılan topla buluştu ama hakem öncesinde Guiza için ofsayt kararı verdi.

62.Dakika :Kayserispor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 19 numarayla Makukula, Giren oyuncu 17 numarayla Semih Aydilek

62.Dakika :Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 8 numarayla Colin Kazım Giren oyuncu 27 numarayla Andre Dos Santos

61.Dakika :Kayserispor atağında Hakan Aslantaş ceza sahası dışından kaleye şut denedi ve top kaleci Volkan'da kaldı.

60.Dakika :Fenerbahçe atağında Emre sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Aydın, Guiza'dan önce ayak koyarak topu uzaklaştırdı.

59.Dakika :Kayserispor'da Cangele sağ kanattan korner kullandı, arkaya doğru ortaladı ama Ali Turan'ıda aşan top taca çıktı.

58.Dakika :Kayserispor atağında Gökhan Emreciksin sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top direğin dibinden auta çıktı.

57.Dakika :Fenerbahçe atağında Lugano ileriye doğru uzun oynadı ama savunma Guiza'dan önce topu uzaklaştırdı.

56.Dakika :Fenerbahçe'de Colin Kazım rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

55.Dakika :Fenerbahçe atağında direkten dönen topu Vederson sol kanatta aldı, ceza sahası içine ortaladı Gökhan Gönül kafayı vurdu ama top yandan auta çıktı.

54.Dakika :Fenerbahçe Mehmet Topuz ile gole çok yaklaştı. Gökhan Gönül ceza sahası önünde sağ çaprazda topu Mehmet Topuz'a bıraktı, Mehmet Topuz gelişine çok sert vurdu ama top direkten geri geldi.

53.Dakika :Kayserispor atağında Cangele ceza sahası içinde topla buluştu, dönerek kaleye şutunu vurdu ama top yandan auta çıktı.

52 Dakika :Souleymanou´nun uzaklaştırdğı ve kısa düşen topu alan Emre´nin bekletmeden çektiği şutu defans blokladı.

51.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı , Guiza yükseldi kafa vurmak istedi ama top Guiza'yı aşarak doğrudan taca çıktı.

50.Dakika :Kayserispor atağında Ali Turan sağ çaprazdan ceza sahası içine havadan pas atmak istedi ama top savunmada Carlos'da kaldı.

49.Dakika :Kayserispor atağında Gökhan Emreciksin ceza yayı üzerinden müsait pozisyonda kaleye sert vurdu ve top kaleci Volkan'da kaldı.

48.Dakika :Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahası içine pasını verdi, Guiza topla buluştu dönerek şut vurmak istedi ama savuunma son anda ayak koyarak tehlikeyi önledi.

47.Dakika :Kayserispor atağında Mehmet Eren sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

46.Dakika :Fenerbahçe hakem Tolga Özkalfa'nın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

45.Dakika :Hakem Tolga Özkalfa ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eriyor.

44.Dakika :4. Hakem Özgür Yankaya ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

43.Dakika :Kayserispor atağında Hakan sol kanat korner çizgisine uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.

42.Dakika Bu dakikada Emre bir sakarlık geçirdi ve oyun kısa süreliğine durdu..

41.Dakika :Fenerbahçe atağında Emre sağ kanatta hareketlenen Kazım'a pasını attı ama top hızlı olunca doğrudan taca çıktı.

40.Dakika :Kayserispor atağında Hakan sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı, Makukula topla buluştu ama hakem bir kez daha Makukula için ofsayt kararı verdi.

38.Dakika :Kayserispor atağında Gökhan Emreciksin sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Makukula topla buluştu ama hakem öncesinde Makukula için ofsayt kararı verdi.

37.Dakika :Kayserispor atağında Gökhan Emreciksin sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Önder kafayla topu uzaklaştırdı.

36.Dakika :Kayserispor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 11 numarayla Umut Koçin, Giren oyuncu 8 numarayla Gökhan Emreciksin

35.Dakika :Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan ceza sahası içine ortaladı, Guiza kafa vurmak istedi ama top yandan auta çıktı.

34.Dakika :Fenerbahçe atağında Cristian ileriye doğru uzun oynadı, Kazım hareketlendi ama hakem Kazım için ofsayt kararı verdi.

33.Dakika :Mehmet Eren cezasahasına girmeden sert vurdu. Üstten aut.

32.Dakika :Kayserispor atağında Mehmet Eren ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

31.Dakika :Fenerbahçe atağında Carlos ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top yandan auta çıktı.

30.Dakika: İlk yarım saat geride kaldı. 1-0 F.Bahçe üstünlüğü var..

29.Dakika :Fenerbahçe atağında Guiza savunmanın arkasına atılan pasa hareketlendi ama hakem Guiza için ofsayt kararı verdi.

28.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Hamidou çıkarak topun sahibi oldu.

27.Dakika :Fenerbahçe atağında Guiza sağ kanatta topla buluştu ama savunma ayak koyarak topu taca yolladı.

26.Dakika :Kayserispor atağında Ali Turan sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortaladı ama top ters kademeden taca çıktı.

25.Dakika :Kayserispor atağında Cangele topla ceza sahasına girdi, sağ çaprazda kaleye şut vurmak istedi ama savunmada Önder müdahele ederek tehlikeyi önledi.

24.Dakika :Fenerbahçe atağında Lugano ileriye doğru uzun oynadı ama savunmada Aydın kafayla topu uzaklaştırdı.

23.Dakika :Kayserispor atağında Umut sol kanattan topla ilerlemek istedi ama topu kontrol edemeyince auta çıktı.

22.Dakika :Kayserispor atağında Furkan ceza sahası dışından şut denedi ama top yandan auta çıktı.

21.Dakika :Kayserispor atağında Cangele ceza sahası önünde topla buluştu, içeriye pas vermek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

20.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Cristian'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.

19.Dakika :Kayserispor atağında Cangele savunmanın arkasına atılan pasa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

18.Dakika :Fenerbahçe atağında Carlos sol kanatta Vederson'un koşu yoluna pasını attı ama savunma kayarak müdahele etti ve top taca çıktı.

16.Dakika :Fenerbahçe atağında Cristian sol kanata doğru uzun oynadı, Vederson hareketlendi ama savunma araya girerek topu taca yolladı.

15.Dakika :Fenerbahçe atağında Carlos sol kanattan yerden ceza sahası içine pasını attı ama top kaleci Hamidou'da kaldı.

14.Dakika :Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırmak isterken ceza sahası içinde hakem Kazım'ın rakibine faul yaptığına karar verdi.

13.Dakika :Kayserispor atağında Furkan orta sahada topla buluştu, hızla kontra atağa kalkmak istedi ama savunmada Önder son anda ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.

12.Dakika :Fenerbahçe atağında Emre ceza sahası içine yerden pas atmak istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

11.Dakika :Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ceza sahası dışından kaleye çok sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

10.Dakika :Fenerbahçe atağında Emre savunmanın arkasına Guiza'ya doğru uzun oynadı ama savunma önce davranarak topu aldı.

9.Dakika :Fenerbahçe atağında Guiza sağ kanata atılan topu korner çizgisi yanında aldı, içeriye çevirdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

8.Dakika :Kayserispor'da Cangele savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.

7.Dakika :Fenerbahçe atağında Vederson sol kanattan yerden ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Hamidou'nun kontrolünde auta çıktı.

6.Dakika :Kayserispor atağında Ali Turan sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.

5.Dakika :Kayserispor atağında Aydın sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma önce davranarak Makukula'nın şut vurmasına izin vermedi.

4.Dakika :Kayserispor'da Umut Koçin sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

3.Dakika :Kayserispor atağında Mehmet Eren sağ kanattan ceza sahası içine ortaladı, Cangele sol çaprazda topla buluştu içeriye çevirdi ama savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

2.Dakika :Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan korner çizgisine inmek istedi ama savunma ayak koyarak topu kazandı.

1.Dakika :Karşılaşma Kayserispor'dan Cangele'nin vuruşuyla başlıyor.

Stat: Kadir Has

Hakemler: Tolga Özkalfa, Baki Tuncay Akkın, Mustafa Emre Eyisoy

Kayserispor: Souleymanou, Ali Turan, Aydın, Serdar, Hakan, Mehmet Eren, Saidou, Furkan, Umut Kocin, Makakula, Cangele

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Lugano, Önder, Carlos, Kazım, Cristian, Emre, Vederson, Mehmet Topuz, Güiza