Aziz Yıldırım bombaladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaraylıların 10 yıldır değişmeyen gerçeği hafızalardan silmek için 'sürekli konuştuğunu' belirtti.

Başkan Aziz Yıldırım F.Bahçe Dergisi’nin kasım ayı sayısında yer verdiği yazısında Galatasaraylılara cevap verdi. Yıldırım ayrıca, Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yaşanan olayların Fenerbahçe’ye yakışmadığını ifade etti.

HAFIZALARDAN ÇIKARMA GAYRETİNDELER
Rakibimiz karşısında elde ettiğimiz zaferimizi gölgelemek için sürekli olarak konuşanları, yan yollara saparak 10 yıldır değişmeyen gerçeği hafızalardan çıkarma gayretinde olanları tebessümle izliyorum.”

TÜM BRANŞLARDA HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

“Fenerbahçe'nin yarıştığı tüm branşlarda tek hedefi vardır; şampiyonluk. Şampiyonluklar dışında elde edilen hiçbir başarı camiamızı mutlu etmemektedir. Hem UEFA Avrupa Ligi hem de Süper Lig’deki puan cetvellerinde liderliğimiz sürüyor. Takımımız, deneyimli idari ve teknik ekibiyle, kadrosunda barındırdığı her biri yüksek kaliteli oyuncular sayesinde rakiplerle aramızdaki farkı her geçen gün daha da artıracaktır.”


TOPLU HALDE DOPİNG DÜNYADA İKİ KEZ GÖRÜLDÜ

“Toplu halde doping kullanımı dünyada 2 kez görülmüştür. Bunlardan birisi Fransa’da Marsilya futbol takımı ile ilgili olandır. Diğeri ise Efes Pilsen’in… Beklentimiz, bu toplu doping eylemine sebebiyet verenlerin spor ailesinden ayıklanarak çıkarılması ve kamu vicdanının bu şekilde rahatlatılmasıdır.”

AMATÖR BRANŞLARA 5 YILDA 60 MİLYON TL

“F.BAHÇE, amatör branşlara 5 yılda 60 milyon TL aktarmıştır. Bu bir yerde profesyonel futboldan kazandığı paraları, amatör branşlara aktarmaktadır. Bu durum haksız rekabet gerçeğini ortadan kaldıramamaktadır. Bu nedenle, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Sayın Faruk Nafiz Özak Bey’e sunacağımız önerilerin ciddiyetle değerlendirilmesini ve bir an önce hayata geçirilmesini diliyoruz.”

TARAFTARIMIZI SAĞDUYUYA DAVET EDİYORUM

12. Adam’ın arasına karışarak, onaylanmayacak hareketlerde bulunan kişilere karşı taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyorum. Haklı bir galibiyetin ardından münferit de olsa meydana gelen bir olay sebebiyle 2 maç seyircisiz oynama cezası rakiplerimize avantaj sağlayacaktır, bu unutulmamalıdır. Bizi durdurmak isteyenlerin fırsat kolladığına, her türlü olumsuz durumun kulübümüz aleyhine kullanıldığına dikkatinizi çekiyor ve bunlara fırsat verilmemesini istiyorum.