Antu.com rest çekti

Fenerbahçe taraftar sitesi antu.com'un 4 yıldır düzenlediği 'taraftar ödülleri organizasyonu' bu sezon gerçekleşmeyecek.

İnternet sitesi tarafından konuyla ilgili olarak, ‘Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, bilet fiyatlarının pahalı olduğu yönünde yaptıkları eleştirilere çok kızması nedeniyle, ödüllerin bu yıl sahiplerine verilmemesi kararı alındığı’ ifade edildi.

Başkan Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticilere hitaben yapılan açıklamada: “Sayın Başkanımız, bu ödülleri antu.com vermiyor. Büyük Fenerbahçe taraftarı veriyor. Oylama bittikten sonra siz isteseniz de istemeseniz de bu ödüller Fenerbahçe taraftarının gönüllerinden sahiplerine takdim edilmiştir. Ödülleri vermeye başladığımızdan itibaren yaklaşık 1 milyon, bu yıl da 200 bin kişinin, kulübüne hizmet edenleri onore etmesi için kimsenin icazetine ihtiyacı yok. O ödüller anket bittiği anda sahiplerine verilmiş, o ödül töreni de tamamlanmıştır.”

Taraftarlar arasında yapılan oylama sonucunda belirlenen ödüller, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki bir lig maçı öncesi törenle sahiplerine veriliyordu.