Cim-Bom Ankara'da hüsrana uğradı

Süper Lig'in 8.haftasında Galatasaray deplasmanda, Ankaragücü'ne 3-0 mağlup oldu.

Maçta her hattıyla tel tel dökülen sarı-kırmızılılar son bölümde gol ararken kalesinde 5 dakika içinde 3 gol birden gördü ve ligdeki ilk yenilgisini almış oldu.

Galatasaray 5 eksikle geldiği Ankaragücü deplasmanından eli boş döndü. Maça etkili başlayan taraf ev sahibi Ankaragücü oldu. Maçın ilerleyen dakikalarında oyunda kontrolü sağlayan Galatasaray geliştirdiği ataklarda sonuca gidemedi. Maçın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarıda karşılıklı gelişen ataklarda Ankaragücü 70. dakikadan sonra 3 net pozisyondan yaralanamadı. Oyunun bu bölümde Galatasaray defansı inanılmaz açıklar verdi. Galatasaray bütün riskleri alarak Ankaragücü üstüne ataklar yapmaya başladı. Maçın 81. dakikasında topla buluşan Murat Duruer ceza sahası dışandan aldığı topla kaleci Franco ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden plase vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu dakikadan sonra oyunda ağırlığı iyice arttıran Ankaragücü, 4 dakika sonra 85. dakikada kalesinde ikinci golü Emre'nin ceza sahasında bulduğu durumu 2-0 yaptı. Yediği ikinci golden sonra oyundan kopan Galatasaray Hürrüyeti'in bulduğu golle dağıldı ve maçı 3-0 kaybetti.