Maraton'da derbinin yorumu

İşte Şansal Büyüka, ve Erman Toroğlu'nun çarpıcı yorumlarıyla Fenerbahçe - Galatasaray derbisi.

-"CRISTIAN’I RAHATSIZ EDEN YOKTU"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Ben bugün Cristian’ı beğendim hocam. Sağa sola koştu rakibe bastı.

ERMAN TOROĞLU: Onu rahatsız eden yoktu pek hocam. Rahatsız eden olmadığı için rahat oynadı.

ŞANSAL BÜYÜKA: Maçın önemli anları geliyor hocam. Dakika 1. Baros sakatlanıyor. Burada ayak tarak kemiği nasıl kırılıyor?

ERMAN TOROĞLU: Yere yan bastı derler hocam buna. Hani yan bastı derler ya öyle bir şey. Bu, bu sezon 3-4 defa oldu. Fenerbahçe Stadının zemini iyi değil.

ŞANSAL BÜYÜKA: Bahri’nin raporuna göre Baros iki ay sahalardan uzak kalacakmış.

ERMAN TOROĞLU: Bugün her şey Galatasaray’ın alehine idi. Galatasaray bütün yapısını değiştirdi. Elano ne zamandır yok hocam Galatasaray’da. Oyuncu oynadıkça gelişir. Ligde 17 takım var şu anda. Bu 17 takımın içinde Galatasaray üçüncü ama averajlara bakıyorsun Galatasaray ligin 11 takımından daha fazla gol yemiş. Bir çok takım Galatasaray’dan daha az gol yemiş. Sabah akşam yemiş. Savunmada büyük zaafları var Galatasaray. Gökhan Zan’la Servet Çetin yanyana olmaz. Oyun stilleri aynı.

-"SERVET VE GÖKHAN AĞIR ADAMLAR"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Mesela hocam. Nasıl oyunculardır bunlar?

ERMAN TOROĞLU: Hocam ikiside ağır adamlar. İkisinin de telafi edilemeyecek hataları var. Tek tek oynarlar ama birlikte olunca birbirlerini bozuyorlar.

ŞANSAL BÜYÜKA: Milli takımda iyi işler çıkarmadılar mı hocam?

ERMAN TOROĞLU: Pek beraber oynayamadılar hocam. Milli takımda ayrıca onlara yardım eden arı gibi çalışan bir orta saha vardı. Galatasaray’da bir tek Mustafa Topal var.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 6 hocam. Burada bir savunma zaafı olabilir mi hocam. Bu kadar kolay topa vurdurmaları normal mi?

ERMAN TOROĞLU: Bu noktalar Fenerbahçe’nin en tehlikeli olduğu noktalar. Topa giden oyuncuya bakın Fenerbahçeli nereden koşuyor ve topa dokunuyor. Peki Galatasaray savunması ne yapıyor? İzliyor. Fenerbahçenin bu organizasyonu kesinlikle çalışılmış.

-"FENERBAHÇE’NİN GOLÜ OFSAYT"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 12 hocam. Alex erken bir gole imza atıyor.

ERMAN TOROĞLU: Her şeyi konuşacağız hocam ama Galatasaray’ın neden bu kadar erken gol yediği de ayrı bir konu. Burada Roberto Carlos topun üzerinden atladığı için kesinlikle ofsayt kararı doğru olur. Burada bayrak kaldırmamasının da sebepleri var sonra söyleyeceğim.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 17 hocam. Burada Arda Cristian bana vurdu diye hakeme şikayet ediyor.

ERMAN TOROĞLU: Bir hareket yapıyor ama sözlü bir ikaz gerekir burada. Maçtan evvelki sıcak temas oyunun içinde de devam ediyor.

-"NONDA’NIN POZİSYONU DA OFSAYT"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 21. Galatasaray’ın ilk yarıdaki en net pozisyonu hocam.

ERMAN TOROĞLU: Hocam burada ofsayt var Nonda’nın kolu ve göğüsü ileride olduğu için kurala göre ofsayt.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 25. Keita korneri atarken bir anda yerde kaldı ve tribünden gelen şişeyi aldı ve gözlemciye götürdü. Burada da sarı kart görüyor hocam, neden?

ERMAN TOROĞLU: Burada sarı kartı oyun alanını izinsiz terk ettiği için sarı kart görüyor. Şimdi ben buradan hakem Bünyamin Gezer’e soruyorum. Eğer Keita’nın yüzü yaralansaydı ne yapması gerekiyordu. 4 hakem birden sahanın ortasına gelip gözlemciye söyleyeceksin. Uyarı yapılacak ve içeri gideceksin bir daha gelmeyeceksin. Yapabildi mi? Yapamadı. Yemedi sevgili Şansal.

-"HAKEM SİZİN ŞAMAROĞLANINIZ MI?"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Peki hakemin maçtan önceki gerginlikle ilgili ne yapması gerekiyordu hocam?

ERMAN TOROĞLU: Hakem maçtan 30 dakika önce yaralnıyor sahadan gelen bir nesne tarafından. Bu hakemin kafasına bir şey geliyor ve içeri giriyor. Ben şimdi Futbol Federasyonu’na soruyorum şimdi. Ey Futbol Federasyonu kanlı hakem maça çıkıp devam ediyor ama biz bunu burada yayınlayamıyoruz. RTÜK buna ceza veriyor da Federasyon nasıl izin veriyor? Şu şekilde bir hakem maça başlarsa ve devam ederse siz ne dersiniz? Şu görüntüyle FİFA’ya gitseniz yüz karası olursunuz. Size hakeminiz şamaroğlanı mı derler. Bu ne rezilliktir.

ŞANSAL BÜYÜKA: Hakemin tedavisi yapılırken Bünyamin Gezer MHK Başkanıyla veya Futbol Federasyonu’ndan birileriyle görüşmüş olabilir mi? MHK Başkanı beni kimse aramadı demiş ama...

ERMAN TOROĞLU: Peki bu hakemin maça böyle devam etmesini doğru buluyor muymuş? Şu anda Futbol Federasyonunun gidişatı çok kötü. Eğer şu hakem böyle çıkıp kanlı kanlı maça devam ediyorsa. Bu adam kafasına taşı yedi ve çıktı maç yönetti. Keita gidiyor temsilciye bunu yaz diye gösteriyor şişeyi. Peki bundan önce neden Bünyamin Gezer olaya müdahele etmiyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Oğuz Sarvan burada karar hakemindir diyor. Biz onlara sadece maçlardan önce talimatını veriyoruz, takdir onlara aittir dedi.

ERMAN TOROĞLU: Bağlantı olursa konuşalım hocam. Lütfen yapmasınlar!..

-"BÜNYAMİN GEZER ORGANİZE OLACAK"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Kavga görüntüleri geliyor hocam şimdi ekrana. Maçtan önce ısınırken iki takım oyuncuları arasında tartışma çıkıyor.

ERMAN TOROĞLU: Ben ilk defa seyrediyorum. Bilica vuruyor arkadan. Cristian da bir tane çakıyor Arda’nın suratına. Şimdi Bilica’ya bir maç ceza verirler göstermelik hafif bir maç öncesi. Ondan sonra cezasını çektim oluyor. Bak hocam burada Arda hesap sormaya geliyor. İlk başta tribüne gidiyor selamlıyor sonra da gelip Cristian’dan hesap soruyor. Bünyamin Gezer sahada şu anda. Alacak yardımcılarını bir anda organize olup kim vuruyor kim vurmuyor söyleyecekler.

ŞANSAL BÜYÜKA: Maçtan önce oyuncu atılabilir mi hocam?

ERMAN TOROĞLU: Hocam hakem burada vuranları alacak ve iki takım kaptanlarını çağıracak vuranların ismini verecek ve onları oyundan attığını söyleyecek. Takım kaptanını çağırıp attığın oyuncuyu söyleyeceksin ve oyuncu oynayamaz.

-"HAKEMİN KAFASINI YARACAKSANIZ MAÇTAN ÖNCE YARIN"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam peki oyundan önce böyle bir şey yaptığın zaman maç 1 kişi eksik mi oynanır?

ERMAN TOROĞLU: Attığın oyuncu gider. Esame listesinden bir oyuncunun adını silersin, attığın oyuncunun. Ben hakem olarak seni attım diyelim. Atılan oyuncunun yerine ilk 18’in içinden birini alacaksın. Maç yine 11 kişi oynanır ama kadro 17 kişi kalır. Bir de bu giden oyuncu atılmış olarak kabul edilmez. Bu oyuncu değiştirme hakkı olarak da geçmez. Yine 3 kişi değiştirme hakkın vardır.

ŞANSAL BÜYÜKA: Oğuz Sarvan’ın bir ifadesi var; “maç içinde başınıza bir şey gelirse tatil ediyorsunuz ama burada maç öncesi olduğu için takdir hakkı hakemindir”. Dedi hocam.

ERMAN TOROĞLU: Yani hakemin kafasının yarılması maçtan önce başka türlü maç sırasında başka türlü. O zaman bundan sonra hakemin kafasını yaracaksanız maçtan önce yarın lütfen. Ah Oğuzcum ah siz nasıl hakem yetiştiriyorsunuz. Keita’nın kafasına geliyor şişe orada neden Bünyamin Gezer orada kuralları yerine getiremiyor. Türk Polisi yemez bu numaraları.

-"ALEX VE GÜIZA BERABER OYNASALARDI..."-

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 34 hocam. Tekrar maça dönelim. Kazım’ı nasıl buldun hocam?

ERMAN TOROĞLU: Pozisyonda hiç bir şey yok o ayrı bir kere. Kazım’ın santrafor oynayabileceğini defalarca söyledim daha önce. Kazım’ı defansın arasına bırakacaksın. Eğer Alex’le Guiza bugün oynayabilseydi beraber Galatasaray darma duman olurdu.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 41 hocam. Bir ofsayt pozisyonu var burada.

ERMAN TOROĞLU: Hocam kafaları karışık bu hakemlerin. Şimdi Bünyamin Gezer yukarıdan zeplinle inse kolay kolay dikiş tutturamaz. Fenerbahçe Stadında baskıdan korkuyor bunları burada yapmak önemli olan zaten. Manisa’da herkes yapar ondan kolay ne var ki. Adamın kafası armut gibi yarılıyor Bünyamin Gezer hiç bir şey yapamıyor. Veya çıkıp özür dilersin. Ben bir hata yaptım dersin bir daha da derbi yönetmessin. Türkiye’de bazı sahalar var, büyük takımların sahaları. Keita aldı şişeyi temsilcinin önüne koydu yaz bunu dedi. Türkiye’de Fildişi Sahilleri’nden bir vatandaş bize medeniyet öğretiyor.

-"POZİSYONUN DEVAMI GEREKİRDİ"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 44 hocam. Burada Leo Franco’nun bir hatası var. Bugün bir kaç tane hata yaptı.

ERMAN TOROĞLU: Hata yaptı da ona baskı yapan bir Fener hücum hattı vardı. Kazım bugün çok iyi işler yaptı.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 44’te bir de Lugano pozisyonu var.

ERMAN TOROĞLU: Buyrun hocam. Lugano Servet’ten de Gökhan’dan da kısa ama nasıl vuruyor topa yükselip. Bundan bahsemiştim işte sana ikisi de nerede duracağını bilmiyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 45 hocam Kazım’ın bir itirazı var yine.

ERMAN TOROĞLU: Valla hocam burada ikiside topa bakıyor biri düşüyor. Bence burada devam etmesi gerekirdi. Bence kararın devam olması lazım.

-"LAZERİ PİLOTA TUTSAN UÇAĞI DÜŞÜRÜR"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Göze gelen lazerler var hocam.

ERMAN TOROĞLU: Pilota yapsan uçağı düşürür hocam.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 45. Yine bir Fenerbahçe yan topu var. Servet’in Lugano’ya bir müdahelesi var.

ERMAN TOROĞLU: Bu pozisyonda devam kararı bence doğru.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 49. İkinci yarı Galatasaray biraz toparlandı mı hocam ikinci yarıda?

ERMAN TOROĞLU: Servet biraz hata yaptı hocam, biraz daha düz oynaması lazım.

-"PENALTI VERİYORSAN KIRMIZI DA VERECEKSİN"-

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 53. Leo Franco hatası var hocam yine burada. Ve penaltı çalıyor hakem.

ERMAN TOROĞLU: Maçtan önce Fenerbahçe – Galatasaray maçının gollü olacağını söylemiştim. Bunu da herkes söylüyordu çünkü belli hocam neyin ne olduğu müneccim değil ki kimse. Franco’dan Alex’e bir temas var yok demiyorum ama Franco’nun bu müdahelesi kafa karıştırır. Hakemin takdirine bağlıdır. Ama burada penaltı veriyorsan kesinlikle kırmızı kartı vereceksin. Franco tam o anda elini bir çekse bu sefer Alex sarı kart görür hocam. Ama illa ki bir kart gelecekse sarı kart olmalıdır.

ŞANSAL BÜYÜKA: Hakem senin dediklerinin ikisini de yapmadı hocam.

ERMAN TOROĞLU: Bünyamin Gezer dua etsin maç koptu da bitti. Eğer bu kadar hatayla normal bir derbi yönetseydi bir daha hakemlik yapamazdı. Ben ne maçlar gördüm hocam. Fazla cin olmaya gerek yok.

ŞANSAL BÜYÜKA: Penaltı vuruşuyla ilgili ne söylemek istersin hocam?

ERMAN TOROĞLU: Hocam Alex’e sol içle vurdurmayacaksın. O adam sol ayağının içini avuç gibi kullanıyor.

İKİNCİ YARI

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 49. İkinci yarı Galatasaray biraz toparlandı mı hocam ikinci yarıda?

ERMAN TOROĞLU: Servet biraz hata yaptı hocam, biraz daha düz oynaması lazım.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 53. Leo Franco hatası var hocam yine burada. Ve penaltı çalıyor hakem.

-"KART GELİCEKSE KIRMIZI GELSİN!.."-

ERMAN TOROĞLU: Maçtan önce Fenerbahçe – Galatasaray maçının gollü olacağını söylemiştim. Bunu da herkes söylüyordu çünkü belli hocam neyin ne olduğu müneccim değil ki kimse. Franco’dan Alex’e bir temas var yok demiyorum ama Franco’nun bu müdahelesi kafa karıştırır. Hakemin takdirine bağlıdır. Ama burada penaltı veriyorsan kesinlikle kırmızı kartı vereceksin. Franco tam o anda elini bir çekse bu sefer Alex sarı kart görür hocam. Ama illa ki bir kart gelecekse sarı kart olmalıdır.

ŞANSAL BÜYÜKA: Hakem senin dediklerinin ikisini de yapmadı hocam.

ERMAN TOROĞLU: Bünyamin Gezer dua etsin maç koptu da bitti. Eğer bu kadar hatayla normal bir derbi yönetseydi bir daha hakemlik yapamazdı. Ben ne maçlar gördüm hocam. Fazla cin olmaya gerek yok.

ŞANSAL BÜYÜKA: Penaltı vuruşuyla ilgili ne söylemek istersin hocam?

ERMAN TOROĞLU: Hocam Alex’e sol içle vurdurmayacaksın. O adam sol ayağının içini avuç gibi kullanıyor.

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam kazanan her zaman haklıdır ama Daum’un bugünkü kadro seçimini nasıl değerlendiriyorsun?

ERMAN TOROĞLU: Bana göre fena değildi.

ŞANSAL BÜYÜKA: Peki Rijkaard’ın?

ERMAN TOROĞLU: Elano’nun oynaması bana saçma geldi.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 61. Hocam. Nonda’ya bir sarı kart çıkıyor?

ERMAN TOROĞLU: Nonda’ya burada bir temas var. Peki Alex’in penaltı pozisyonuyla ne farkı var bunun temastan bahsediyorum hocam. Burada da bir hareket var ama faul değil ama Nonda’ya da kart yanlış. Dengesiz bir karar.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 74. Keita’yla Carlos’un bir mücadelesi var ve ardından Keita’ya direkt kırmızı kart geliyor.

ERMAN TOROĞLU: Carlos ve Keita mücadele sırasında aslında muğlak boğuşuyorlar hocam. Her faul yapılana vurmaya hakkı yok, onun cezasını hakem verecek.

ŞANSAL BÜYÜKA: Vederson’u ve Carlos’u solda oynatarak Keita’ya bir önlem almış olabilir mi?

-"ARDA’YI ŞIMARTIYORLAR!.."-

ERMAN TOROĞLU: Hocam orta sahası yoktu Galatasaray’ın. Arda da çok kötüydü biraz şımartıyorlar.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 79. Hocam bu nasıl kaçtı?

ERMAN TOROĞLU: Kötü yere vurmadı aslında yeni girmiş oyuna normal böyle bir golü kaçırması.

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 81. Artık Galatasaray 10 kişi kaldı hocam. Fenerbahçe’de akın akın geliyor. Burada da bir ofsayt pozisyonu var hocam. O kadar mesafeden nasıl anlayamıyor yardımcı hakem?

ERMAN TOROĞLU: Adamın kafasında dikiş var hocam, kafası yarılmış. Guiza’yı mı düşünsün kendini mi düşünsün? Hafif bir narkoz yapmış olabilirler mi acaba?

ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 87. Galatasaray’a burada inanılmaz bir şans geliyor ama değerlendiremiyor.

-"YUMOŞ YUMOŞ OLMA BÜNYAMİN!.."-


ERMAN TOROĞLU: Galatasaray’ın maçın başından beri yakaladığı yakaladığı en net pozisyon hocam ama değerlendiremiyorlar. Bünyamin bana göre çok hata yaptı hocam. Abilerine benzemesin kendi gibi olsun. Buradan sesleniyorum, Bünyamin kendin ol yumoş yumoş olma!!



ŞANSAL BÜYÜKA: Dakika 92 hocam.

ERMAN TOROĞLU: Fenerbahçe artık bitirdi hocam, golü de attı zaten.

MAÇIN ADAMI: KAZIM

PİEROLAR

ŞANSAL BÜYÜKA: Fenerbahçe’nin 1.golü geliyor hocam. Bu sene Fenerbahçe daha mı iyi pas yapıyor hocam?

ERMAN TOROĞLU: Hayır hocam Fenerbahçeli oyuncular bu sene daha fazla koşuyorlar. 37 metre koşmaz hocam. Ya bak bir de Alex koşmaz diyorlar. Adam koşmuş işte. Koşmayan adam nasıl gol atar hocam. Fenerbahçe bu sene geçen senelere göre iki misli koşuyor. Guiza’dan da daha iyi performans bekliyorum ilerleyen zamanlarda. Daum elindeki sistemi iyi kullanıyor. Bence bu konuda Rijkaard’dan daha iyi.

ŞANSAL BÜYÜKA: Guiza’yı yedek bırakmasıyla ilgili de sakatlığını sebep gösterdi hocam.

ERMAN TOROĞLU: Doğrusunu yapmış hocam.

ŞANSAL BÜYÜKA: Kazım’a bak hocam. Fenerbahçe’nin bugün bir diğer özelliği sahanın her yerinde pres yapmasıydı.

ERMAN TOROĞLU: Hocam Kazım’ın etkisi tartışılmaz.

-"KAZIM’I ARASIRA SEVECEKSİN!.."-

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam geçen sene Fenerbahçe’nin en etkisiz futbolcusu Kazım ara sıra onu seveceksin. Çok rahat biri değil aslında göründüğü gibi. Bu tarz oyuncular zor oyuncular. Onları kazanmanız lazım.

ERMAN TOROĞLU: Hocam bak burada da ikinci bir Kazım presi geliyor ve penaltı oluyor. Yoktan varolmuş bir pozisyon. Kazım santraforda çok verimli bir oyuncu. Hele hele iki tane ağır adamın arasına koyduğun zaman ağlatır.Hocam Fenerbahçeliler çok iyi bir şey yapmış ve yedek kulübesinin arkasına Kazım’ın babasını koymuşlar. Kazım aslında bebek gibi bir çocuk ama okşanması lazım. Sırtını sıvazlarsan ondan verim alabilirsin. Babasını oraya kim oturtturduysa iyi yapmışlar.

ŞANSAL BÜYÜKA: Santos’un bir deparı var burada hocam.

-"ALEX’İN MİLLİ TAKIMDA OLMAMASINDA BİR KUMPAS VAR!.."-


ERMAN TOROĞLU: Ben başka bir şey söylemek istiyorum hocam. Dos Santos’un Elano’nun oynadığı Brezilya’da oynuyorsa Alex’in kesinlikle o kadroda olması lazım. Bence burada bir kumpas var. Elano, santos oynuyorsa Alex’in oynamaması çok garip.

ŞANSAL BÜYÜKA: Emre Belözoğlu maçın ve Fenerbahçe’nin en çok koşan adamı.

ERMAN TOROĞLU: Sana bir soru soruyorum. Fenerbahçe’de kimi beğenmedin.

ŞANSAL BÜYÜKA: Kimseyi söyleyemem hocam.

ERMAN TOROĞLU: İşte Fenerbahçe’nin bugünkü galibiyetinin sebebi bu hocam. Birbirine yardım eden bir Fenerbahçe vardı sahada. Herkes vazifesini yaptı maçın başından beri. Çok yardım edip çok iyi organize oldular. Hiç kimse şöhret olmak istemedi, maceraya gitmedi.

ŞANSAL BÜYÜKA: Sonuçta Fenerbahçe’nin daha çok koştuğu da apaçık ortada.Hocam yıldız tablolarına bakarsak ne dersin?

-"FENERBAHÇE’DEN HERKESE 3 PUAN!.."-


ERMAN TOROĞLU: Fenerbahçe’de hiç kimseye 4 yıldız vermem ama herkese 3 yıldız veririm. Bence bu sezon ilk defa herkes birbirine yardım etti ve Fenerbahçe gibi oynadı.

ŞANSAL BÜYÜKA: Fenerbahçe ikinci yarı için de iyi bir avantaj yakaladı hocam.

ERMAN TOROĞLU: Fener’in bir şansı var.O da Alex çok katı bir kaptan bana göre.

ŞANSAL BÜYÜKA: G.Birliği maçından sonra kaybedebiliriz demişti.

ERMAN TOROĞLU: Oyuncuların üstünde de ağırlığı var Alex’in.

ŞANSAL BÜYÜKA: Galatasaray’da kime verirsin yıldızları hocam.

ERMAN TOROĞLU: Bu takımda Mustafa’ya 3 yıldız veririm. Bir de Hakan Balta elinden geleni yaptı 3 yıldız vermem ama iyi işler yaptı. Onun dışındakiler benden yıldız alamaz. Ayhan’la Sabri de 2 yıldız alır.

SEYİRCİ SORULARI:

ŞANSAL BÜYÜKA: Fenerbahçe’nin Galatasaray maçındaki bu özgüveni nereden kaynaklanıyor?

ERMAN TOROĞLU: Bunun bir tek sebebi var Galatasaray psikolojik olarak hazırlanamıyor bence.

ŞANSAL BÜYÜKA: Acaba bir psikoloğa mı danışsak hocam ben bunun futbolla ilgisi olduğunu pek düşünmüyorum.

ERMAN TOROĞLU: Sebebi şu; Galatasaray Fener’i burada yenmeye gelirse her seferinde böyle olur. Tam olarak hazırlanamıyorlar demek ki.

ŞANSAL BÜYÜKA: Sizce bugün Fenerbahçe hak ederek mi kazandı?

ERMAN TOROĞLU: Bugün maçtan önce ve maçtan sonrasındaki olaylar etkiledi ama Fenerbahçe sonuna kadar hak etti.

ŞANSAL BÜYÜKA: Son üç maçta dokuz gol yiyen Galatasaray’ın Avrupa’da başarı şansı var mı?

-"GALATASARAY TAKIM OLARAK KÖTÜ SAVUNMA YAPIYOR!.."-


ERMAN TOROĞLU: Galatasaray takım olarak iyi savunma yapamıyor. Sadece ortadaki ikili değil Sevgili Şansal.

ŞANSAL BÜYÜKA: Hocam bunu ben soruyorum. Barcelona’dan gelmiş bir teknik direktör var karşımızda. Bu adam acaba oradaki alışkanlıklarını mı yapıyor. Sonuçta Barcelona maç yaparken kimseye önlem almıyor. Oradaki alışkanlıklarının mı ceremesini çekiyor burada acaba?

ERMAN TOROĞLU: Yabancı hocalar buraya gelirken biraz korkuyorlar bence.

ŞANSAL BÜYÜKA: Galatasaray sezon başı inanılmaz transferler yaptı ama Alex iki gol birden attı bugün. Alex Galatasaray’da oynasaydı bugün skor ne olurdu?

-"ALEX’İN ADAM OLARAK DA BİR AĞIRLIĞI VAR!.."-

ERMAN TOROĞLU: Alex uzun senelerdir Fenerbahçe’de bence skor değişmezdi. Alex’in hem oyuncu olarak hem de adam olarak kulübün içinde bir ağırlığı var. Aziz Yıldırım’ı alkışladığı zaman bütün taraftarlar tepki göstermişti gitmesini istemişlerdi ama bugün Alex Fenerbahçe için çok önemli bir oyuncu. Meyvelerini de alıyorlar zaten. Böyle oyunculara sahip çıkacaksın Sevgili Şansal.

Kaynak: Maraton.com.tr