Bu maç bizim için önemli

Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Lugano, yarın yapacakları G.Saray derbisinin her zamankinden daha önemli olduğunu belirtirken son derbideki tavırlarıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Lugano, kendi internet sitesinde yayınladığı ve Fenerbahçe'nin internet sitesinde de yer alan yazısında, Fenerbahçe-Galatasaray maçının bu yıl diğerlerine göre çok daha önemli olduğunu vurgulayarak, ''Bu sezon Fenerbahçe-Galatasaray derbileri her zamankinden daha önemli olacak. Çünkü açıkçası şampiyonluk yarışı biz ve Galatasaray arasında geçecek gibi görünüyor'' dedi.

Fenerbahçe-Galatasaray derbilerinin Türkiye'de futbolcusundan taraftarına dek kabul edilmiş en önemli maçlar olduğunu belirten Lugano, ''Aynı zamanda bu derbi dünyaca ünlü 2-3 derbi maçı arasında gösterilir. Ben de bir futbolcu olarak bu derbide oynamanın tecrübesini yaşadığım, bu heyecanı ve atmosferi görme şansım olduğu için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum. Bu derbilerde oynamaktan büyük keyif alıyorum'' diye konuştu.

Uruguaylı futbolcu, geçen sezon Galatasaray ile yaptıkları son derbi maça değinerek, ''Geçen sezon son derbi maçında maalesef gerginlik ve gerilimin de etkisiyle yapmamam gereken bir davranışta bulundum. Fakat bu eminim ki bir daha asla yaşanmayacak'' dedi.