Kartal Eskişehir deplasmanında

Es-Es deplasmanına çıkacak olan Kartal'da hedef galibiyet alarak çıkışını sürdürmek

Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg'la 0-0 berabere kalan ve Süper Lig'de son 2 maçından galibiyetle ayrılan Beşiktaş, deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor'u yenerek, yakaladığı güzel havayı sürdürmek istiyor.

Siyah-beyazlılar, ligde uzun bir aradan sonra Denizlispor'u mağlup ettikten sonra Kasımpaşa'yı 2-1 devirdi. Ankaraspor'un küme düşürülmesi sonucu bu takımla yapacağı maçı 3-0 hükmen kazanan Beşiktaş, son dönemde 9 puan kazanmış oldu. Tırmanışa geçen Kartal'ın yeni hedefi, Es Es engelini de kayıpsız geçmek.

Ligin flşa takımlarından Eskişehirspor ile Beşiktaş arasındaki karşılaşma, Eskişehir Atatürk Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Stat: Eskişehir Atatürk Stadı
Saat: 20:00
Hakem: Tolga Özkalfa
Eskişehirspor: Ivesa, Koray, El Saka, Vucko, Murat, Burak, Sezgin, Doğa, Volkan, Bülent, Mehmet
Beşiktaş: Rüştü, Ekrem, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İsmail, Fink, Uğur, Nihat, Tabata, Tello (Serdar Özkan), Nobre

Beşiktaş'ta, Eskişehirspor maçı öncesi önemli oyunculardan Ferrari, Ernst ve Sivok'un eksikliğinin sıkıntısı yaşanıyor. Kasımpaşa maçında kırmızı kart gören Ernst ve Ferrari'nin yanı sıra aynı karşılaşmada sarı kart görerek cezalı duruma düşen Sivok, Eskişehir'e karşı forma giyemeyecek. Sivok ve Ferrari'nin yokluğunda Mustafa Denizli'nin defansın ortasında İbrahim Kaş ve İbrahim Toraman ikilisine görev vermesi bekleniyor. Ayrıca Yusuf'un da bu maçta oynamayacağı açıklandı. Yusuf'un yanı sıra sakatlıkları süren Holosko, Delgado, Batuhan ve Rıdvan maç kadrosunda yer almıyor.