Fenerbahçe ve Galatasaray santrada

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Steaua Bükreş ile deplasmanda karşı karşıya gelirken Galatasaray ise İstanbul'da Dinamo Bükreş'i ağırlayacak.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’ndaki 3. maçında deplasmanda Steaua Bükreş ile karşılaşacak Fenerbahçe, zorlu deplasmandan puanla dönerek iddiasını sürdürmek ve G.Saray derbisine moralli çıkmak istiyor.

Fenerbahçe'de Semih Şentürk, son yapılan antrenmanı yarıda bıraktı. Golcü oyuncunun ayak bileğinde bir ağrı hissettiği belirtilirken, Bükreş maçında oynamasının zor olduğu öğrenildi.

Güiza'nın da sakat olması Christoph Daum'u sıkıntıya sokarken, Alman hocanın forvette Kazım'a yer vereceği ve Özer'i ilk 11'de oynatacağı öğrenildi.

Sarı lacivertli takımda sakatlıkları süren Alex, Güiza ve Deivid forma giyemeyecek.

S.Bükreş: Zapata Golanski Rada Ghionea Marin Szekely Toja Onicaş Nicolita
Moreno Kapatenos

Fenerbahçe: Volkan Gökhan Lugano Bilica Carlos Kazım Cristian Emre Topuz
Santos Semih (Özer)

STAT: Steaua
SAAT: 20.00
YAYIN: D Smart
HAKEM: Douglas McDonald (İskoçya)


GALATASARAY DİNOMO BÜKREŞ’İ AĞIRLIYOR
Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi F Grubu 3. maçında bu akşam Romanya’nın Dinamo Bükreş takımını konuk edecek.



Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi grup mücadelesinde, Romanya'nın Dinamo Bükreş takımını Ali Sami Yen'de ağırlayacak...

INGVARSSON’LA MAĞLUBİYET YOK
Sarı-kırmızılıların, Dinamo Bükreş ile oynayacağı karşılaşmayı yönetecek İsveçli hakem Martin Ingvarsson, bugüne kadar Türk takımlarının çıktığı 2 karşılaşmada düdük çaldı. Temsilcilerimiz bu zorlu müsabakalarda yenilmezken, 1 galibiyet, 1 de beraberlik aldılar. 1999’da Fenerbahçe, Macaristan’da MTK Budapeşte ile golsüz berabere kalırken, 2008’de Beşiktaş, Metalist Kharkiv’i İstanbul’da 1-0 mağlup etmişti.

Barış ve Caner’e forma
Cim-Bom, Avrupa Ligi’nde Dinamo Bükreş’le oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. İlk 15 dakikası basına açık olan çalışmaya sakatlıkları bulunan Emre Aşık ve Hakan Balta katılmadı.

Basın toplantısında rotasyon yapacağının sinyallerini veren Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın, savunmada Hakan Balta’nın yokluğunda Caner Erkin’e şans vereceği, orta sahada ise son maçlarda tutuk bir görüntü çizen Ayhan ile hafif sakatlığı bulunan Mustafa Sarp’tan birini dinlendirip, Barış’a 11’de şans tanıyacağı öğrenildi.

Trabzonspor’a karşı yorgun olduğu için oynatılmayan Brezilyalı yıldız Elano’nun da, Kewell’ın yerine sahaya sürülmesi bekleniyor.

Sarı kırmızılı takımda Emre Aşık dışında eksik yok. Rijkaard, F.Bahçe derbisini düşünerek bazı as futbolcularını Rumen ekibine karşı yedek kulübesinde oturtacak.

Galatasaray: Leo Franco Sabri Mehmet Topal Servet Caner Barış Mustafa
Keita Elano Kewell Nonda

D.Bükreş: Dolha Scarlatache Goian Tamas Diabate Torje N’Doye Kone Adrian Cristea Andrei Cristea Alexe

STAT: Ali Sami Yen
SAAT: 22.05
YAYIN: Euro Futbol
HAKEM: Martin Ingvarsson (İsveç)