Gökdeniz Barça'yı üzdü

Şampiyonlar Ligi F Grubu karşılaşmasında Barcelona sahasında Rubin Kazan'a 2-1 yenildi. Rus ekibinin galibiyet golünü 73. dakikada Gökdeniz Karadeniz attı.

İspanyol devi Barcelona bu sezonki ilk mağlubiyetini Şampiyonlar Ligi'nde Rubin Kazan'dan aldı. Katalan ekibi, F Grubu karşılaşmasında sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Barcelona mücadelenin henüz 2. dakikasında Ryazantsev'in attığı golle geriye düştü.

İlk yarıyı mağlup kapatan Katalan devi, ikinci yarıya golle başladı ve 48'de Zlatan Ibrahimovic skoru 1-1'e getirdi.

Rubin Kazan'da ilk 11'de sahaya çıkan Gökdeniz Karadeniz, 73. dakikada takımnı öne geçiren golü attı. Bu dakikadan sonra beraberlik için rakip kaleye yüklenen Barcelona'da önce Ibrahimovic'in, ardından da 90+4'te Yaya Toure'nin bir vuruşu direkten döndü.

Karşılaşma 2-1 Rubin Kazan'ın üstünlüğü ile sonuçlanırken, Barcelona bu sezon ilk kez bir resmi maçta sahadan mağlup ayrılmış oldu.

Diğer sürpriz bir sonucu elde eden Fransa'nın Olympique Lyon takımı, deplasmanda İngiltere'nin Liverpool takımını 2-1 yenerken, İskoçya'daki Glasgow Rangers (İskoçya)-Unirea Urziceni (Romanya) maçında evsahibi ekip 1, konuk takım ise 2 golü kendi kalesine atarken, maçta Rangers bir de penaltı kaçırdı.

Şampiyonlar Ligi'nde diğer oynanan maçlarda ise şu sonuçlar alındı:
E Grubu
Debrecen - Fiorentina : 3-4
Liverpool - Lyon : 1-2

F Grubu
Barcelona - Rubin Kazan : 1-2
Inter Milan - Dinamo Kiev : 2-2

G Grubu
Rangers - Unirea Urziceni : 1-4
Stuttgart - Sevilla : 1-3

H Grubu
AZ Alkmaar - Arsenal : 1-1
Olympiakos - Standard Liege : 2-1