Fener'e çiçekli karşılama

UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'ndaki 3. maçında yarın deplasmanda Steaua Bükreş ile karşılaşacak Fenerbahçe, Romanya'ya geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel bir uçakla Bükreş'e gelen sarı-lacivertli kafileyi, yaklaşık 30 kişilik bir taraftar grubu karşıladı.

Havalimanında takımı beklerken tezahüratlar yapan taraftarlar, zaman zaman hafta sonu Galatasaray ile yapılacak derbi maça gönderme yaparak, sarı-kırmızılı takımla ilgili de tezahüratlar yaptılar.

Karşılama sırasında Romanya Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, teknik direktör Christoph Daum ve sportif direktör Aykut Kocaman'a çiçek verdi.

Kafilede Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yer almazken, başkan vekili Nihat Özdemir, asbaşkanlar Mahmut Uslu, İlhan Ekşioğlu ve Mithat Yenigün ile yönetici Yasemin Merçil takımla birlikte Bükreş'e geldi. Aziz Yıldırım'ın maça gelmeyeceği öğrenildi.

Fenerbahçe kafilesi, taraftarlarının tezahüratları eşliğinde otobüse binerek, Bükreş'te kalacakları otele geçti.

Sarı-lacivertliler, Steaua Bükreş maçı hazırlıklarını saat 18.30'da Steaua Stadı'nda yapacağı, ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulacak antrenmanla tamamlayacak. Teknik direktör Christoph Daum, antrenman öncesi maçla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.