Colman ikiye katladı

Galatasaray karşısında ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni kazanan Arjantinli yıldızın fiyatı, ikiye katlandı. Şu ana kadar 5 gol, 4 asist yapan Tangocu'nun, Avrupa'daki taliplerinin de arttığı öğrenildi.

Son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansı Galatasaray karşısında da sürdüren Trabzonspor’un Arjantinli yıldızı Gustavo Colman’a, herkes hayran kaldı. Karşılaşmanın ardından Sarı-Kırmızılılar’ın Hollandalı hocası Frank Rijkaard’ın teknik ekibine, “Bu futbolcuyu takip edelim” dediği öne sürüldü. Bordo-Mavililer’in ilk 9 hafta itibariyle en yararlı yabancı futbolcusu konumunda yer alan Colman, rakip fileleri 5 kez salladı ve yaptığı 4 asistle de takımına önemli bir katkı sağladı. Karadeniz temsilcisinde kaleci Tony Sylva’nın ardından en çok süre alan oyuncu olan Tangocu, “Performansımın artması beni çok mutlu ediyor. Galatasaray maçında çok iyi oynadık. İlerleyen haftalarda bunu sonuca da yansıtacağız” dedi.


Geçen yıl Germinal Beerschoot Kulübü’nden 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek kadroya katılan Colman’ın, Avrupa’daki taliplerinin de arttığı öğrenildi.