Balondan gol attılar

Gerrard ve Torres'ten yoksun Liverpool, Sunderland deplasmanında son yılların en ilginç gollerinden birine kurban oldu. Bent'in şutu, sahaya atılmış bir balona çarpıp Reina'yı avladı. İşte son yılların en ilginç golü:

Liverpool, milli maç arasından sonra Gerrard ve Torres'in sakatlıkları nedeniyle Sunderland deplasmanına eksik bir kadroyla çıktı. Ancak Sunderland'in 1-0 kazandığı maçtan akıllarda yıllarca kalacak olan evsahibi takımın golünde başrolü oynayan balon.

Karşılşamanın 5. dakikası oynanırken sol çaprazda topla buluşan Bent'in vuruşu Reina'ya doğru gelirken sahaya atılmış "üzerinde Liverpool" yazan bir balona çarpıp yön değiştirdi: 1-0.

Kalan 85 dakika Liverpool için çare olmadı ve şampiyonluk yolunda Kırmızılar çok önemli 3 puandan oldu.

Sunderland bu ilginç golle üç puanın sahibi olup Manchester United'tan sonra Liverpool'u da şoka uğratırken, balon gol de İngiltere'nin gündemine oturdu.

İngiliz futbol otoriteleri ve spor medyası Bent'in attığı golün geçersiz sayılıp oyunun hava atışı ile başlatılması gerektiğine dikkat çekerken Liverpool kanadı da hakem Mike Jones'e tepki gösterdi..