Türkler Low'un peşinde

Bild gazetesinin, ''Türkler Low'ü istiyor'' başlığıyla verilen haberinde, Türk gazetelerinin Türk Milli takımı için Joachim Low'e teklifte bulunulacağı haberlerinin yer aldığı belirtilerek, ancak Low'ün her hangi bir teklif almadığını söylediği belirtildi.

Bu söylentilerin, 2010 yılında Alman Futbol Federasyonu (DFB) ile sözleşmesi sona erecek görüşmelerde Low için bir avantaj olacağına dikkat çekilen haberde, Low için her yeni gelen teklifin kendisini güçlendireceği kaydedildi.

Haberde, teknik direktör olarak yılda 2,5 milyon Avro kazanan Low'ün Dünya Kupası'nda katılma başarısı ve Avrupa Şampiyonası'nda da ikinci olmasından sonra yıllık ücreti 4 milyon Avro'ya kadar yükseltilebileceği de belirtildi.

B.Z gazetesi de, ''Türkler Jogi'nin peşinde'' başlığıyla verdiği haberde, Türklerin Low'ü ''çalmak'' istedikleri belirtilerek, Löw'ün Türkiye'de Fenerbahçe ve Adanaspor'u çalıştırdığı hatırlatıldı.

Almanya'daki diğer gazetelerde de, Low'ün Türk milli takımından teklif alacağı söylentilerinin bulunduğu, ancak Low'ün bu konuda bir teklif almadığı sözleri yer aldı.