Trabzonspor Yönetimi destek istedi

Yönetim, Galatasaray maçı öncesi herkesi kulübe destek olmaya ve değerlere sahip çıkmaya davet etti.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, genel kurulun değerli üyelerinin oylarıyla göreve seçilen yönetim kurulunun işbaşı yaptığı günden bu yana kulübün daha iyi seviyelere ulaşabilmesi adına tüm imkanlarını seferber ettiği ve bu doğrultuda birçok önemli adım attığı belirtildi.

Öncelikle sportif anlamda yapılan hamlelerin takımın kadro değerini yükselttiği gibi, ülke genelindeki popülaritesini de arttırdığının ifade edildiği açıklamada, ''Yine dönemimizde 45 milyon lira civarındaki kulüp gelirleri 60 milyon, 80 milyon lira düzeyindeki bütçe de 100 milyon lira seviyelerine yükseltilmiştir. Başkanımız Sadri Şener'in tecrübesi ve kişiliğinden kaynaklanan özellikler Trabzonspor'un tekrar medyanın ilgi odağı haline gelmesi ve itibarının artması sürecine olumlu katkı yapmıştır. Kulübün Türk sporundaki saygınlığı tekrar eski seviyelerine getirilmiştir'' denildi.

Geçen sezon son haftaya kadar taşıdığı şampiyonluk şansını talihsiz sonuçlarla kaybeden ve ligi üçüncü sırada tamamlayan bordo-mavili ekibin, bu sezon istenen sonuçları alamasa da mutlaka en kısa sürede beklenen çıkışı gerçekleştireceğinin kaydedildiği açıklamaya, şöyle devam edildi:

''Ayrıca gerek mevcut tesislerimizin düzenlenmesi gerekse de yeni tesisler kazandırılması adına yaptığımız hamleler, kulübümüzün geleceğine yönelik ciddi yatırımlar olarak görülmelidir. Yönetim kurulu olarak temel felsefemiz, kulübümüzün başarı çıtasını yükseltmesinin ancak bugüne kadar kurumda görev yapan herkesin vereceği destekle mümkün olacağı yönündedir. Bu vesileyle her zaman için bizden önce görev yapanların görüşlerine saygı duyduğumuz gibi farklı fikirleri camiamızın zenginliği düşüncesiyle değerlendirdik.

Elbette bu çalışmaları yaparken birçok kişi, kurum ve kuruluştan önemli destekler gördük. Bunların başında da hiç kuşkusuz kulübümüzde futbolculuktan başlayan hizmetini, yöneticilik ve başkanlık düzeyine kadar taşıyan, oradan da Türk sporunun zirvesine ulaşan Spordan Sorumlu Devlet Bakanımız Sayın Faruk Nafiz Özak'ın katkılarını yok saymamız mümkün değildir. Bu konuda bir kez daha kendisine minnet ve şükran duygularımızı sunmayı borç biliyoruz. Trabzonspor olarak güçlerimizi birleştirdiğimiz ölçüde büyük başarılara ulaşacağımız gerçeğinden hareketle, oynayacağımız zorlu Galatasaray maçı öncesinde herkesi kulübümüze destek olmaya ve değerlerimize sahip çıkmaya davet ediyoruz.''