Hamit Hangi takıma gidiyor ?

Hamit Altıntop, B.Münih'te kulübeye oturtulunca Galatasaray'a gelmeyi iyice kafasına koydu

Adnan Polat’ın, teknik direktör Frank Rijkaard’la da görüştükten sonra Üstünel ve Yalçındağ’a “Devre arasındaki transfer döneminde 2 ya da 3 futbolcu almalıyız. Bunun için araştırmalarınızı derinlemesine yapın” dediği kaydedildi.

Üstünel’in Polat’ın bu talebine “Hamit ve Halil için görüşmelerimiz sürüyor. Eğer bu transferi bitirme noktasına gelirsek ihtiyacımızı büyük ölçüde karşılamış oluruz” cevabını verdiği ve başkandan ‘olur’ aldığı ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı kulüp yönetiminin 3 ayrı mevkiye 3 futbolcu için harekete geçtiği ifade edilirken, bütün gözler Hamit Altıntop’ta buluştu. Üstünel’in Hamit’le olan yakınlığını sürdürdüğü ve transferde artık işi bitirme noktasına getirdiği belirtildi. Bayern Münih’te mutsuz olan ve teknik direktör Van Gaal tarafından kenara itildiği için huzursuz olan Hamit’in, Galatasaray’a gelmeye artık daha sıcak baktığı öne sürüldü. Daha önce Üstünel’e “Gelecek sezon Bayern’le sözleşmem bitiyor. Boşuna bonservis ücreti ödemeyin. Galatasaray’a seneye geleyim” diyen Hamit’in, şimdi bu fikrinden vazgeçtiği ve gerekirse devre arasında da sarı-kırmızılı kulübe gelmeye hazır olduğu dile getirildi. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Üstünel’in Hamit’ten sonra kulübü Bayern Münih’le de masaya oturmaya ve Ocak ayında bu işi bitirmeye çalışacağı öğrenildi.