Hami'den son dakika itirafı

Hami Mandıralı, 'Golün uzatma dakikalarında olması daha zevkliymiş' dedi

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan ve 1-0 kazandığımız Ermenistan maçı sonrası basın toplantısı düzenleyen Türkiye Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Hami Mandıralı, kendilerini Ermenistan maçında yalnız bırakmayan Eskişehirliler'e teşekkür ederek, "Belki göze hoş bir futbol sergileyemedik, ama gol atanın kazanacağı bir maçtı. Biz golü attık ve maçı kazandık. Golün uzatma dakikalarında olması daha zevkliymiş. Onu bugün yaşadık. Ermenistan karşısında aldığımız üç puanla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Mandıralı, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in istifa kararıyla ilgili bir soru üzerine, yorum yapmanın kendisine düşmeyeceğini kaydetti.

Ermenistan Ümit Milli Takımı Teknik Direktörü Flemming Serritslev ise, "Türk takımının zaferini tebrik ediyorum. Ermenistan takımı olarak iyi mücadele ettik ve iyi bir maç seyrettirdik. Uzatma dakikalarında yediğimiz gol, bizi hayal kırıklığına uğrattı. Farklı bir skor yakalayabilirdik. Maçın neticesinin böyle olması bizi üzdü. Türkiye Futbol Federasyonu'na misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.