Devre arasında Süper Lig'i karıştıracak bomba patlıyor! Emre Belözoğlu Beşiktaş’ın yıldızına göz dikti

Futbolculuk kariyeri boyunca Türk futbolunda önemli bir yer edinmiş olan Emre Belözoğlu, futbolu bıraktıktan sonra teknik direktörlük kariyerine de hızlı başladı. Geçtiğimiz sezonun son 10 haftasında Fenerbahçe'nin başına geçen ve başarılı bir performans sergileyen Belözoğlu, bu sezon Başakşehir'in başında oldukça etkileyici işler yapıyor. Genç teknik adam, devre arası transfer döneminde Süper Lig'de bomba etkisi yaratacak bir transfer girişimine dahil oldu.

Devre arasında Süper Lig'i karıştıracak bomba patlıyor! Emre Belözoğlu Beşiktaş’ın yıldızına göz dikti
Süper Lig'de devre arası transfer dönemi tüm hareketliliğiyle devam ediyor. Üst üste transfer açıklamalarının geldiği dönemde ligin devlerinin kimleri kadrosuna katacağı merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon teknik direktörlük kariyerine başlayan Emre Belözoğlu, bu sezon Başakşehir ile büyük bir çıkış yakalamıştı. Sezona Aykut Kocaman ile başlayan Başakşehir, art arda gelen kötü sonuçların ardından deneyimli teknik adamla yollarını ayırmıştı.

Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük görevine genç çalıştırıcı Emre Belözoğlu getirildi.

Futbolculuk kariyerinde olduğu gibi teknik direktörlük kariyerine de hızlı bir giriş yapan Belözoğlu, Başakşehir'i üst sıralara taşıdı. İstanbul ekibini küme düşme hattından çıkararak şampiyonluk mücadelesine sokan Emre Belözoğlu, devre arasında önemli bir yıldızını kaybetti.

Trabzonspor'un Edin Visca'yı transfer etmesinin ardından ligde üst üste puan kayıpları yaşayan Başakşehir, Visca'nın yokluğunu Serdar Gürler ile doldurmuştu. 41 yaşındaki genç teknik adam, ligin deneyimli oyuncularından Emre Çolak'ı da Başakşehir'e transferini istemiş ve bu transfer gerçekleşmişti.

İki transferin ardından Başakşehir, asıl bombayı Beşiktaş'ın yıldızıyla patlatmak istiyor.

EMRE BELÖZOĞLU BİZZAT İSTEDİ

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunun başında Alanyaspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen Salih Uçan, siyah-beyazlı takımda başarılı olamamıştı.

Devre arasında Süper Lig'i karıştıracak bomba patlıyor! Emre Belözoğlu Beşiktaş’ın yıldızına göz dikti

Sergen Yalçın ve Önder Karaveli dönemlerinde beklediği şansları bulamayan Salih Uçan'ın Başakşehir'e transferi söz konusu.

Sercan Dikme'nin haberine göre, Başakşehir, Salih Uçan için Beşiktaş'a sezon sonuna kadar kiralama teklifi yaptı.

Beşiktaş kulübü kararı Salih Uçan'a bıraktı. Salih Uçan düşünmek için süre istedi. Yakın zamanda transfer olumlu ya da olumsuz sonuçlanacak.

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 15 resmi maçta forma giyen Salih Uçan, asist ve gol üretemedi. 28 yaşındaki oyuncunun yeni takımının Başakşehir olması bekleniyor.