Beşiktaş sezonun ilk derbisini kazandı!

Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ilk derbisi Trabzon'da oynandı. Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanında 3-1'lik skorla galip gelerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Kartal'a galibiyeti getiren golleri Boyd, Mensah (penaltı) ve Lens kaydetti. Bordo-mavili takımın tek golü ise Abdülkadir Ömür'den geldi. Öte yandan Karadeniz temsilcisinde, yeni transferlerden Flavio çıktığı ilk maçta kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Beşiktaş sezonun ilk derbisini kazandı!
Süper Lig'de yeni sezonun heyecanı ilk hafta maçlarıyla devam ediyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın galip geldiği ilk hafta mücadelelerinin ardından gözler Trabzonspor-Beşiktaş maçına çevrilmişti. Haftanın en kritik karşılaşmasında kazanan taraf siyah-beyazlılar oldu.

Corona virüsüne yakalana teknik direktör Sergen Yalçın'dan yoksun olan Beşiktaş, güçlü rakibini Boyd, Mensah (penaltı) ve Lens'in golleriyle 3-1 yendi. Bordo-mavili takımın tek golü ise Abdülkadr Ömür'den geldi. Öte yandan Fırtına'nın yeni transferi Flavio kırmızı kartla oyundan atıldı.

Kartal bu sonucun ardından lige iyi bir başlangıç yaparken, Trabzonspor'un yeni hocası Eddie Newton ise sezona beklediği gibi bir giriş yapamadı.