Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu!

Süper Lig'in açılış maçında Fenerbahçe deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele sarı-lacivertlilerin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'de maçın 32'inci dakikasında verilen penaltı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Rıdvan Dilmen'den penaltı yorumu!
Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, yeni sezonun ilk maçı olan Ç. Rizespor - Fenerbahçe maçının devre arasında mücadeleyi yorumladı.

İlk yarıda verilen penaltı konusunda görüşlerini açıklayan Dilmen, "Futbolcu Rıdvan penaltı değil diyor, yorumcu Rıdvan Dilmen penaltı diyor" ifadelerini kullandı. "Şu anda sahada Emre Belözoğlu'nun takımı yok. Bana göre bu takımda minimum 7 oyuncuyla yollarınızı ayırsanız neden gitti denmez" "Gökhan Akkan düşünmüyor mu akşam yatarken, 'Penaltı olsa kim atar?' diye. Caner sol ayaklı ve kalecinin soluna atacağını düşündü kaleci. Caner gibi zeki oyuncuların gelip ayak içiyle geldiği sağ köşeye atması lazım" "Penaltıyla ilgili yorumum, kural yorumu değil, oyun kuralları penaltı diyor ama oyuncu kuralı olarak diyeyim ki, ben böyle penaltı vermem. Futbol tehlikeli bir boyuta gidiyor. Penaltıda eli çok açık değildi ama kural 'penaltı' diyor. Top da aldı götürdü elini. Futbolcu Rıdvan penaltı değil diyor, yorumcu Rıdvan Dilmen penaltı diyor" Fenerbahçe'nin bu yapısında Gustavo varken kesinlikle tek ön libero oynanmalı. 4-1-4-1'e göre uygulama yapmalı" yorumlarında bulundu.