Fenerbahçe'de 5. imza yolda!

Teknik direktörlük koltuğuna Erol Bulut'u getirdikten sonra transferde imzaları arka arkaya attıran Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş, Gökhan gönül, Caner Erkin ve Novak'ı kadrosuna kattı. Sarı lacivertliler, takviye çalışmalarına devam ederken beşinci transferde de imza aşamasına geldi.

Fenerbahçe'de 5. imza yolda!
Verimli bir transfer dönemi geçiren Fenerbahçe, 4 yıldız ismi kadrosuna katmıştı. Sarı Lacivertlilerde yeni bir imza için kolları sıvadı. 

3 bölgeye yaptığı 4 takviye sonrası oyuncu arayışlarına tam gaz devam eden Fenerbahçe, bir transferde daha mutlu sona yaklaştı.

Fenerbahçe'de 5. imza yolda!

ALPASLAN ÖZTÜRK İLE ANLAŞMA SAĞLANDI


Takvim'in haberine göre sarı-lacivertliler, İzmir temsilcisi Göztepe'nin başarılı stoperi Alpaslan Öztürk ile prensipte anlaşmaya vardı.

Gerçek mevkii ön libero olmasına rağmen, 1.5 sezondur stoperde başarılı bir performans sergileyen Alpaslan, joker özelliğiyle ön plana çıkan bir isim.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE TRANSFER AÇIKLANACAK

Fenerbahçe, tecrübeli oyuncunun transferi için Göztepe ile önümüzdeki günlerde masaya oturacak ve transferdeki son pürüzleri de gidererek transferi açıklayacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu transferi bizzat kendisi bitireceği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Göztepe formasıyla 25 maça çıkan Alpaslan Öztürk, 7 gol kaydetti.