Nuri Şahin ile kritik görüşme!

Almanya ekiplerinden Werder Bremen ile olan sözleşmesi sona eren Nuri Şahin, Borussia Dortmund CEO'su ile kritik bir görülme gerçekleştirdi. Fenerbahçe ve Galatasray'ın da istediği tecrübeli ismin 2-3 sezon boyunca futbol oynamak istediği ve ardından antrenörlük hayatına başlamak istediği belirtildi.

Nuri Şahin ile kritik görüşme!
Bonservisi elinde olan tecrübeli futbolcu Nuri Şahin, Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'a geri dönmek istiyor.

Almanya basının haberine gçre; Nuri Şahin, Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke ile bir görüşme gerçekleştirdi. Werder Bremen ile olan sözleşmesi sona eren Nuri'nin, Watzke ile olan görüşmesinden herhangi bir detay verilmedi ancak bu görüşmenin transferle ilgili olabileceği vurgulandı.

İsmi Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Nuri Şahin'in 2-3 sezon boyunca futbol oynamak istediği ve ardından antrenörlük hayatına başlamak istediği bilgisi verildi.

DORTMUND'A DÖNMEK İSTİYOR

Nuri Şahin'in kariyerinin sonuna doğru Dortmund'a dönmek istediği ve futbolu da burada bırakarak antrenörlük hayatına geçiş yapmak istediği belirtildi.

Nuri Şahin, daha önce yaptığı açıklamada, "Kesinlikle antrenör olmak istiyorum. Şimdiden bunun için hazırlanıyorum" demişti.