Devler Ligi'nde ilk yarı finalist belli oldu!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde İtalyan ekibi Atalanta ile Fransız devi PSG karşı karşıya geldi. 90. dakikaya 1-0 geride giren PSG, 2 dakikada bulduğu 2 golle sahadan 2-1 galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı.

Devler Ligi'nde ilk yarı finalist belli oldu!
Devler Ligi'nde ilk yarı finalist belli oldu. Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinde İtalyan ekibi Atalanta ile Fransız devi PSG karşı karşıya geldi. 

Corona virüsü sebebiyle Portekiz'in Lizbon şehrinde tek maç eleme sistemiyle 8'li çeyrek final formatında oynanan Devler Ligi'nin ilk yarı finalisti PSG oldu.

Hem Serie A hem de Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performansla yılın en iyi takımlarından biri olan Atalanta ile PSG arasındaki mücadelenin son bölümü nefesleri kesti.

Pasalic'in 26. dakikada attığı golle öne geçen İtalyan ekibi, mücadelenin 90. dakikasına kadar üstünlüğünü sürdürdü. Neymar ve Mbappe ile birçok fırsatı kullanamayan Fransız ekibi, uzatmalarda peş peşe 2 gol bulmayı başardı.

90. dakikada Marquinhos ve 90+2. dakikada Choupo-Moting'in golleri PSG'ye yarı finali getirdi. PSG'nin yarı finaldeki rakibi ise Leipzig-Atletico Madrid maçının kazananı olacak.