Fenerbahçe'ye 3'ü dünya yıldızı 4 transfer!

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına start veren Fenerbahçe, gözünü kararttı. Şampiyonluğa oynayacak kaliteli bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertliler, dünya yıldızlarına kanca attı. İşte Fenerbahçe'nin bitirmeye çok yakın olduğu 3'ü dünya yıldızı 4 transfer...

Fenerbahçe'ye 3'ü dünya yıldızı 4 transfer!
Süper Lig'de sezonu 53 puanla 7. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de yaz transfer dönemi için çalışmalar başladı.

Oynadığı futbolla taraftarını hayal kırıklığına uğratan sarı-lacivertliler, yeni sezonda mutlak şampiyonluk hedefliyor.

Bu doğrultuda yeni sezon öncesi radikal kararlar alacak Kanarya, 2020-2021 sezonuna sil baştan bir kadroyla giriş yapacak.

İlk olarak yeni teknik direktörü takımın başına geçirmek isteyen Fenerbahçe, Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut ile anlaşmaya vardı.

45 yaşındaki teknik adam da Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada çarşamba günü Türkiye Kupası'nda Trabzonspor ile oynayacakları final maçının ardından Fenerbahçe teknik direktörlüğü için durumun netleşeceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası finalinin ardından Erol Bulut'u resmen açıklaması bekleniyor.

Genç çalıştırıcının takımın başına geçmesiyle birlikte transfer çalışmalarını hızlandıracak sarı-lacivertliler, oyuncu arayışlarını titizlikle sürdürüyor.

Yaşanan mali sıkıntılar ve Finansal Fair Play nedeniyle kiralık ve uygun maliyetli oyunculara yönelen Kanarya'da transfer üssü Roma...

PASTORE GÜNDEME ALINDI

İtalyan ekibinde forma giyen Mert Çetin, Juan Jesus ve Diego Perotti'nin transferleri için girişimlerde bulunan sarı-lacivertlilerin son hedefi Javier Pastore oldu.

PETRACHI'DEN RESMEN İSTEDİ

İtalyan basını, Fenerbahçe'de futbolun başına getirilen yönetici Selahattin Baki'nin Roma Sportif Direktörü Petrachi ile görüştüğünü ve Arjantinli futbolcuyu istediğini yazdı.

2 YIL KİRALAMA TEKLİFİ YAPILDI


Fenerbahçe'nin takımdan ayrılan Kruse'nin yerine Pastore'yi düşündüğünü ve Roma'ya iki yıllık kiralama teklifi yapıldığı belirtildi.

İtalyan kulübünün düşünmek için süre istediği öğrenildi.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Geçen sezon başında 24.7 milyon Euro'ya PSG'den Roma'ya transfer olan 31 yaşındaki Pastore beklentileri karşılayamadı.

Tangocu, bu sezon ligde 11 maçta forma giyerken, 1 asist kaydetti. Aspor.com.tr'nin haberine göre Fenerbahçe, Pastore dışında Roma'dan 3 yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor.

İşte o isimler:


MERT ÇETİN

JUAN JESUS

DIEGO PEROTTI