Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel'den 6 flaş karar!

Fenerbahçe'de, kötü geçen sezonun sona ermesine 3 maç kaldı. İlkine bugün Sivasspor karşısında çıkacak olan Fenerbahçe'de hedef, Avrupa kupalarına katılabilmek. Sarı-lacivertlilerde bu doğrultuda Volkan Demirel ve kaptan Emre Belözoğlu önemli kararlar aldı.

Fenerbahçe'ye futbolculuk dönemlerinde damga vuran Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'dan flaş kararlar geldi.

Skorer'in haberine göre, Ersun Yanal'ın görevi bıraktığı 3 Mart tarihinden bu yana kadar geçen 4 aylık sürede Volkan Demirel-Emre Belözoğlu ikilisi büyük bir fedakarlık yaptı.

Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız'ın yanına pandemi sürecinde Mehmet Aurelio ve Tahir Karapınar da eklendi.

Yeni teknik direktörünü bu sezonun bitiminde açıklayacak olan sarı-lacivertlilerde bu kritik süreç Demirel-Belözoğlu ikilisinin liderliğinde geçiyor.

ÖNEMLİ KARARLAR!
Futbolculuklarında kulüp tarihine geçen ikili, şimdi de teknik direktör boşluğunu beraber kapatıyor. Alınan kararlar, oyuncu değişiklikleri, antrenmanlar, taktikler ve ilk 11'lerde ikili ciddi sorumluluk alıyor.

FERDİ 11'E ALINDI
Hatta bu 4 aylık dönemde de bazı önemli kararlar öne çıkıyor: Genç potansitel Ferdi Kadıoğlu ilk 11'e alındı.

ÖMER FARUK BEYAZ KADRODA
Ömer Faruk Beyaz artık hep kadroda ve süre almaya almaya başladı.

TOLGAY ARSLAN'A SÜRE
Tolgay Arslan'a daha fazla süre veriliyor. Jailson, Gençlerbirliği maçındaki örnek gibi çok acil olmadıkça stoper değil.

SIMON FALETTE VE DENİZ...
Simon Falette artık ilk 11'de. Deniz Türüç joker ve as oyunculardan oldu. Sol bek, ofansif oyun kurucu ve kanatlarda oynadı.

ALTAY BAYINDIR'DAN VAZGEÇMEDİ!
Fenerbahçe'de kaleci Altay Bayındır'dan vazgeçilmedi. Marco Knoop ve Volkan Demirel, genç file bekçisinin performansının artmasında büyük rol oynadı.

HEP BİRLİKTE
Sarı-lacivertliler'de teknik heyet hep birlikte uyum içinde çalışıyor. Volkan Demirel-Emre Belözoğlu ikilisinin liderliğinde devam eden süreçte Tahir Karapınar, Mehmet Aurelio, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız uyumlu bir görüntü sergiliyor.Tüm kararlar beraber konuşularak alınıyor. Sezon sonuna kadar takımın en iyi seviyede bırakılması amaçlanıyor.

Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu, sezon sonunda takımı yeni teknik direktöre emanet edecek. Belirlenen yeni hocaya tüm raporlar, yapılanlar ve beklentiler sunulacak. Şu anda Tahir Karapınar'ın da tecrübelerinden faydalanan ikili, yeni hoca gelince de görevlerini sürdürecek. Emre Belözoğlu, sportif direktörlük tarafına geçerken, Volkan Demirel de yardımcı antrenör olarak görevinin başında kalacak.