Fenerbahçe'de büyük şok! 4 ayrılık birden

Basketbolda Obradovic'in ayrılmasının ardından yeni bir yapılanma hazırlığında olan Fenerbahçe'de sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Gherardini ile sözleşme yenilenmesine rağmen yıldız isimlerin takımdan tek tek ayrıldığı gelen haberler arasında. İtalyan basınına göre, 4 yıldız sarı-lacivertlilerden ayrılma kararı aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de büyük şok! 4 ayrılık birden
Euroleague'de 2020 sezonunun mayıs ayında tescil edilmesiyle çoğu takım, 2021 için elini çabuk tutmuş ve transfere hızlı başlamıştı. Fotomaç'ın haberine göre Fenerbahçe Beko'da Obradovic'in kararı takımın geleceği için belirleyici olacaktı.

Efsane koçun 1 yıl dinlenme kararı almasıyla birlikte, 'Obra yoksa biz de yokuz' diyen kontratı bulunan oyuncular dahil diğer takımlardan gelen transfer tekliflerini masaya yatırdı.Bunların başında da İtalyan yıldız Gigi Datome geliyor.

DATOME'NİN ÖNCELİĞİ MİLANO
Obra'yla daha görüşmeler başlamadan önce de adı İtalyan ekibi Milano'yla anılan Gigi Datome'nin ülkesine geri döneceği büyük ölçüde kesinleşti.İtalyan basını, Datome'nin Milano'yla 3 yıllık sözleşme imzaladığını yazdı.

5 yıl boyunca formasını giydiği Fenerbahçe Beko'yla 2022'ye kadar anlaşması bulunan 32 yaşındaki tecrübeli forvetin önceliği Milano oldu Transferdeki tek sıkıntı ise Datome'nin kontratındaki çıkış opsiyonundaki bazı pürüzlerdi.Ancak bu konuda da büyük ilerleme kaydedildiği ve Datome'nin son kez Fenerbahçe'yle görüştükten sonra Milano'nun teklifini kabul edeceği bildirildi.Fenerbahçe'den diğer ayrılması beklenen isimler ise Sloukas, De Colo ve Williams olarak dikkat çekti.





.