Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı!

Sarı lacivertli takımın teknik direktör arayışları devam ediyor. Kanarya'da yerli adaylar arasında öne çıkan isim Erol Bulut. Tecrübeli hoca, yaptığı açıklamada Fenerbahçe'yi çalıştırmak istediğini açıkladı. İşte detaylar...

Erol Bulut'tan Fenerbahçe itirafı!
Fenerbahçe'nin teknik adam adayları arasında yer alan Erol Bulut internet ortamında yayın yapan bir TV kanalına konuştu...

Bir süredir hoca arayışlarında olan sarı-lacivertlilerde Nenad Bjelica ve Erol Bulut isimleri ön plana çıkmıştı.

İki teknik adamla da temaslarını sürdüren Fenerbahçe yönetiminin kararını hangi yönde kullanacağı merak edilirken flaş bir gelişme yaşandı.

Sezon sonu Alanyaspor'la olan sözleşmesi sona erecek olan Erol Bulut, yaptığı açıklamada Fenerbahçe isteğini apaçık ortaya koydu.

FENERBAHÇE'NİN BAŞINA GEÇİYOR MU?

Erol Bulut: Burada karar verecek olan merci Fenerbahçe yönetimi ve başkanıdır. Nasıl bir profilde teknik direktör takımın başında istiyorlar, onunla nasıl çalışmak istiyorlar, hangi şartlarda çalışmak istiyorlar ve yeni sezonda nasıl bir yol izleyecekler? Ona da Fenerbahçe yönetimi karar verecek.

FENERBAHÇE İSTEĞİNİ AÇIKLADI!
Büyük takımda, top oynadığınız takımda teknik direktörlük yapmak her eski Fenerbahçe futbolcusunun isteğidir.

Avrupa olduğunda orda genel fotoğrafa bakmanız lazım. Neyle karşılaşacaksınız? Takımın durumu, transfer yapılabilecek durum, ekibiniz...

Yalnızca ben gittim imza attım, Fenerbahçe'de hoca oldum veya burada hoca oldum demekle olmuyor. Fotoğrafın tamamını görmek lazım.

Ben burada ekibimle çok başarılı bir yıl geçiriyorum. Hepsine teşekkür ediyorum. Oraya gittiğimizde Avrupa olduğunda veya büyük takım olduğunda, biliyorsunuz 9 kişilik bir ekibin var al tamam gel diye bir şey yok.

''BANA BAĞLI BİR DURUM DEĞİL''
Fenerbahçe'yle ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Nedenine gelince bana bağlı olan bir durum değil.

Ben Alanyaspor'un teknik direktörü olarak yoluma devam ediyorum. İşimi başarıyla tamamlamak istiyorum. Sezon sonunda dediğim gibi ne olur, Alanyaspor'da mı yolumuza devam ederiz, Türkiye'den mi bir takım olur, Avrupa'dan mı bir takım olur onu hep birlikte göreceğiz.

Şunu söyleyebilirim gelen teklifleri kesinlikle iyi şekilde değerlendirmek istiyorum.

Kariyer planlamamda önemli bir yer alacağını düşünüyorum bundan sonra vereceğim kararın.

''KOLAY BİR KARAR OLMAYACAK''
Kolay bir karar olmayacak o kesin. Doğru bir karar vermek istiyorum. Kimseyi de kırmak istemiyorum.

''DOĞRU KARARI VERECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM''
Sonuçta bu gelecekle ilgili önemli bir karar olacak benim adıma. İnşallah doğru kararı vereceğimi düşünüyorum.