Ali Koç: Zamanlaması manidar!

Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç, "'Fenerbahçe'nin kırmızı çizgisi 3 Temmuz kumpasıdır' diyen kişi, 17 yıl Fenerbahçe'ye hizmet etmiş biri... Zamanlaması son derece manidar." dedi.

Ali Koç: Zamanlaması manidar!
Fenerbahçe başkanı Ali Koç, FB TV'de gündemi değerlendirdi.

3 Temmuz süreciyle ilgili konuşan Ali Koç '3 Temmuz kumpası bizim için hafif bir konu değildir. Bu olayı çok insan takip ediyor ama bazı insanlar da parça parça görüyor. Bütünsel bakış açısından uzak olursan, bu olayın ne kadar vahim olduğunu, hatta skandal olduğunu görebilmek güç. 'Fenerbahçe'nin kırmızı çizgisi 3 Temmuz kumpasıdır' diyen kişi, 17 yıl Fenerbahçe'ye hizmet etmiş biri... Zamanlaması son derece manidar.' diye konuştu.

Ali Koç açıklamalarından satırbaşları;

"Max Kruse beklenmedik şekilde ameliyat oldu"

Öncelikle bugün Max Kruse hiç beklenmedik şekilde saat 7'de ameliyata alındı. Apandisit ameliyatı oldu. Beni de şaşırttı, toplantıdayken haber geldi. Acil şifalar diliyorum.

"Muslera'ya ve Galatasaray camiasına geçmiş olsun"

Muslera talihsiz olarak ağır bir sakatlık geçirdi. Kendisine ve Galatasaray camiasına büyük geçmiş olsun diliyorum. O da bizim Alex gibi, herkesin sevdiği, saygı duyduğu bir isim.

"Zamanlaması manidar"

3 Temmuz kumpası bizim için hafif bir konu değildir. Bu olayı çok insan takip ediyor ama bazı insanlar da parça parça görüyor. Bütünsel bakış açısından uzak olursan, bu olayın ne kadar vahim olduğunu, hatta skandal olduğunu görebilmek güç.

'Fenerbahçe'nin kırmızı çizgisi 3 Temmuz kumpasıdır' diyen kişi, 17 yıl Fenerbahçe'ye hizmet etmiş biri... Zamanlaması son derece manidar.

Bu yüzden bu konuda gündemi meşgule deceğiz. Tabii ki medya da artık şeffaf değil. Kamuoyunu bilgilendirme görevini yapmıyorlar. Biz de medya tarafından pek de sevilen bir kulüp değiliz. Bizimle ilgili haberler ya hak ettiği değeri almıyor ya da küçültülerek veriliyor.

Ben sayın Nihat Özdemir'in konuştuğu akşam telefonumu açtığımda mesaj yağdığını gördüm. Ben o an şahsen de izlememiştim. Yazılı deşifrelere baktım ama video izlemekle yazıyı okumak arasında da fark var. 'Nihat beyin böyle bir şey ima edeceğini düşünmüyorum. Sabah olunca bakarız' gibi düşünmüştüm. Sabah izledim, bir daha izledim. 'Hepimiz insanız, hepimizin başına da böyle bir şey gelebilir' diye düşündük, hatta bir açıklama yapılır diye bekledik.

"Aziz Yıldırım'ın ve yöneticilerimizin özgürlükleri çalındı"


3 Temmuz'u bilen bilir. 9 sene geçmiş. Bugün 14-15-16 yaşındaki çocuklar, gençler tam anlamayabilirler. Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin özgürlükleri çalındı. Sportif ve maddi açıdan rakiplerimizin fersah fersah önündeydik. Çok da iyi takımdık. 5'te 5 yapmıştık. Sonra da maddi manevi her acıyı yaşadık. Bunu yaşayanlar bilir.

"En güçlü döneminde bu kahpe örgüte biz karşı çıktık"

Bu kahpe örgütün en güçlü dönemde, onlar bize saldırdı ve biz 7'den 70'e bir adım geri atmadık. Ve onlara karşı mücadelenin fitilinin ateşlenmesini biz başlattık. Bunu Cumhurbaşkanımız bile söyledi.

"Kayıtsız kalamazdık"

Bağdat Caddesi'nden köprüye kadar olan yürüyüş. 12 Mayıs'ta kendi stadımızda bize yaşatılanlar... Bunların hepsinin planlı programlı kumpas olduğunu sonradan gördük. Bu camiaya karşılıksız bağlı olan herkes için 3 Temmuz kırmızı çizgidir. Bu yüzden bekledik. Eleştirildik. 'Siz acizsiniz, beceriksizsiniz' sözlerine rağmen bekledik. Ne düzeltme geldi, ne açıklama yapıldı. Buna kayıtsız kalamazdık. Cuma akşamı tepki vermeye karar verdik.

Dikkat ederseniz, Nihat özdemir orada ne diyor, 'Fransa'da da İngiltere'de de oldu' diyor... Medya işin bu yanını görmedi.