Fenerbahçe'ye kötü haber!

Fenerbahçe'nin Zürich'ten kadrosuna kattığı ancak beklediği katkıyı alamadığı için Alman ekibi Nürnberg'e kiralık olarak gönderilen Michael Frey'den sarı lacivertli takıma kötü haber geldi. Frey için işler Nürnberg'de çok da iyi gitmiyor.

Fenerbahçe'ye kötü haber!
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun başında 2.64 milyon Euro karşılığında Zürih'ten kadrosuna kattığı Michael Frey, beklenen performansı gösterememişti.

Yaz transfer döneminde kadroda yapılanmaya giden sarı-lacivertli ekip, Frey için beklenilen teklifi alamayınca Almanya Bundesliga ekibi Nürnberg'e 100 bin Euro karşılığında kiralık olarak göndermişti.

Corona virüsü salgını nedeniyle askıya alınmasının ardından mayıs ayı başında yeniden başlayan Bundesliga 2'de Frey ve arkadaşları için işler pek de iyiye gitmedi.

Ligde son 5 maçında 1 mağlubiyet alan Nürnberg'in galibiyet hasreti toplamda 7 maça yükseldi. Toplamda 33 puanı bulunan Alman ekibi, küme potasının yalnızca 2 puan yukarısında 15. sırada yer aldı.

FREY BU MAÇTA DA 90 DAKİKA OYNAYAMADI

Nürnberg'in son olarak Greather Fürth'e 1-0 mağlup olduğu maçta ilk 11 başlayan Michael Frey, 60. dakikada yerini Mikael Ishak'a bıraktı.

9 MAÇTIR GOL ATAMIYOR

Bu sezon Nürnberg ile 27 karşılaşmaya çıkan Michael Frey, 5 gol 4 asistlik bir performans sergiledi.

Frey, ligde son golünü 2 Şubat 2020 tarihinde Sandhausen'e karşı atmıştı.