Fenerbahçe'ye yeni orta saha Brezilya'dan!

Süper Lig'in 27. haftasında Kayserispor'u geriden gelerek 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, 7 maçlık aranın ardından 3 puanla tanıştı. Salı günü kupada Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maça hazırlanmaya başlarken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kanarya, orta sahaya takviye için Brezilyalı yıldızı gözüne kestirdi.

Fenerbahçe'ye yeni orta saha Brezilya'dan!
Süper Lig'de 2013-14 sezonundan bu yana şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, 27. haftada Kayserispor'u yenerek 7 hafta sonra galibiyetle tanıştı. Büyük umutlarla başlayan 2019-20 sezonunda üst üste alınan başarısız sonuçların ardından faturayı teknik direktör Ersun Yanal'a çıkaran sarı-lacivertliler, deneyimli teknik adamın görevine son vermişti.

Yanal'ın ayrılığının ardından uzun bir süre teknik direktör arayışlarında bulunan Fenerbahçe yönetimi, birçok isimle görüştüken sonra sürpriz bir şekilde takımı Tahir Karapınar'a emanet etti. Geçici olarak takımın başına getirilen Karapınar'dan bu sezonu en iyi şekilde tamamlamasını bekleyen sarı-lacivertliler, asıl planlarını ise gelecek sezon üzerine kuruyor. Öncelikle takımı deneyimli bir teknik adama emanet etmek isteyen Fenerbahçe yönetimi, yapacağı takviyelerle de şampiyonluk hasretini bitirecek bir kadro kurmayı düşünüyor.

Son yıllarda özellikle stoper bölgesinde büyük sıkıntılar yaşayan sarı-lacivertliler, transferde önceliği bu mevkiye vermiş durumda. Savunma problemini kökten çözmeyi planlayan yönetim birçok isimle görüşmelerini sürdürürken, flaş bir ismi yeniden gündemine aldığı ortaya çıktı.

ROTA YENİDEN GUSTAVO GOMEZ
Takvim'in haberine göre Fenerbahçe, daha önce 2-3 kez temas kurduğu ancak transferini gerçekleştiremediği Gustavo Gomez'e yeniden talip oldu.

DAHA ÖNCE OLMAMIŞTI
Brezilya ekibi Palmeiras'ta forma giyen Paraguaylı stoperin işini bu kez bitirmek isteyen sarı-lacivertliler, iyi bir teklifle yıldız ismi ikna etmeye çalışıyor.

6 AYLIK İMZA ATMIŞTI
Ocak ayında Palmeiras'a 6 aylık imza atan Gustavo Gomez'in sözleşmesinin bitecek olması işleri kolaylaştıracak. Yönetim 27 yaşındaki savunmacının menajeriyle temas sağlamış durumda.

SERT VE MÜCADELECİ
Paraguay Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan yıldız futbolcu sert ve mücadeleci oyunu ile tanınıyor. Gustavo Gomez daha önce İtalya'da Milan ve Arjantin'de Lanus formalarını da giydi.