Beşiktaş ağrı darbe aldı!

Süper Lig'de Corona virüs arasından sonra Beşiktaş ilk maçında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Seyircisiz oynanan maçta Siyah Beyazlılar ilk yarıda rakibinin attığı gollerle resmen yıkıldı. Sergen Yalçın yönetimindeki Kara Kartal, 2. yarıda rakibine oranla üstün bir oyun ortaya koymasına rağmen bitiricilik konusunda başarılı olamayınca sahadan 2-1'lik yenilgiyle sahadan ayrıldı.

Beşiktaş ağrı darbe aldı!
Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş , sahasında Antalyaspor'u ağırladı. Corona virüs pandemisi nedeniyle uzun süredir futboldan uzak kaldığımız maçlara bu hafta itibari ile başlamış oldu. Seyircisiz oynanan maçta kazanan taraf Antalyaspor oldu. Akdeniz ekibi ilk yarıda bulduğu 2 golle rakibini yıkmayı başardı. Beşiktaş'ın tek golü ise Adem Ljajic'ten geldi.

Ancak bu gol Siyah Beyazlılar'a yetmedi.

Alınan bu sonuçla Beşiktaş 44 puanla 5. sırada kaldı. Antalyaspor ise puanını 33'e yükselterek tehlikeli alandan uzaklaşmış oldu.,

Beyaz Futbol ekibinden Emre Zabunoğlu sizler için müthiş maçı yorumladı.

Zabunoğlu nefes kesen maç ile ilgili; 'Beşiktaş camiası taraftarından yardım istedi ve 'Bırakmam seni' kampanyası başlattı. Ancak bu akşam gördük ki futbolcular sezonu bıraktı. Beşiktaş için Avrupa kupalkarı iddiası varken, çok olumsuz bir futbol oynandı. 2-0 geriye düştü ve daha sonra as oyuncuların oyuna girmesine rağmen döndürülemeyen bir maç. Beşiltaş bu maç itibariyle taraftarını üzdü. Sergen Yalçın genç oyuncular Rıdvan ve Ersin gibi bir 11'le sahaya çıktı. Caner, Ljajici Lens gibi oyuncuları yedekte soyundurdu. İkinci yarı bu oyuncuları oyuna soktu ama yeterli olmadı. Kolay bir fiktürü olan Beşiktaş bu fikstürü değerlendiremeyeceğinin de sinyallerini verdi. Beşiktaş muhtemelen ligi 5-6 yada 7. sıralardan bir tanesinde tamamlayacak' yorumunda bulundu.