Süperlig'te heyecan kaldığı yerden! Maçlar hangi kanalda saat kaçta?

Yaklaşık 3 aylık corona virüsü arasından Süper Lig, Göztepe – Trabzonspor ve Fenerbahçe - Kayserispor maçlarıyla geri dönüyor.

Süperlig'te heyecan kaldığı yerden! Maçlar hangi kanalda saat kaçta?
Süper Lig'in lideri Trabzonspor corona virüsü sonrası ilk maçta Göztepe'ye konuk oluyor. Nefes kesen maç öncesi iki takım taraftarları da merakla tüm detayları araştırıyor. Süper Lig'de 27. hafta başlıyor. Şampiyonluk adayı Trabzonspor ile orta sıralardaki Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. 53 puana sahip bordo-mavili ekip, ligde averajla liderlik koltuğunda bulunuyor. Sekizinci Göztepe'nin ise 37 puanı var. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi 1-0 Göztepe kazanmıştı.

GÖZTEPE-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Göztepe-Trabzonspor maçı 12 Haziran Cuma günü oyananacak. Karşılaşma saat 21:00'da başlıyor. Mücadele beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

GÖZTEPE-TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Kamil Ahmet Çörekçi kadroda yok. Göztepe'de ise sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Alpaslan, Berkan Emir, Andre Castro, Soner, Halil Akbunar, Mossoro, Serdar Gürler, Jerome.

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Da Costa, Campi, Novak, Ndiaye, Sosa, Abdülkadir, Ekuban, Nwakaeme, Sörloth

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI AÇIK KANALDA MI?

Corona virüsü arasından sonra bu akşam saat 21.00'da başlayacak Fenerbahçe Kayserispor mücadelesi açık kanalda yayınlanmayacak. Futbolseverler karşılaşmayı BeIN Sports 1 kanalından takip edebilecek.

FENERBAHÇE YENİ HOCASI İLE İLK MAÇINA ÇIKIYOR

Fenerbahçe, ligde kalan son 8 maç için yeni hoca ile anlaştı. Sarı-lacivertli ekibin ligde oynanacak son 8 maçında başında Tahir Karapınar olacak.

KARŞILAŞMA SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Corona virüsü sebebiyle Fenerbahçe Kayserispor karşılaşmasına taraftarlar alınmayacak. Fenerbahçe yönetimi, bu maçta tribünlerde 10 bin karton taraftar olacağını açıkladı.

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Ozan, Serdar, Falette, Dirar, Gustavo, Ömer Faruk, Emre Belözoğlu, Mehmet Ekici, Rodrigues, Mevlüt

Kayserispor: Lung, Zoran, Diego, Sapunaru, Emre Taşdemir, Djedje, Mensah, Hüseyin, Mesanovic, Situm, Kravets