Lider kaldığı yerden!

Corona Virüs nedeniyle verilen ara sonrası Süper Lig'de heyecan yeniden başladı. Süper Lig'de ilk 26 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, Göztepe deplasmanında kazanarak liderliğini korumayı başardı. Trabzonspor deplasmanda rakibini Nwakaeme, Ekuban (p) ve Berkan Emir'in kendi kalesine attığı gollerle 3-1 yenmeyi başardı

Lider kaldığı yerden!
Corona Virüs nedeniyle verilen ara sonrası Süper Lig'de heyecan yeniden başladı. Süper Lig'de ilk 26 hafta sonunda liderlik koltuğuna oturan Trabzonspor, Göztepe deplasmanında kazanarak liderliğini korumayı başardı. Trabzonspor deplasmanda rakibini Nwakaeme, Ekuban (p) ve Berkan Emir'in kendi kalesine attığı gollerle 3-1 yenmeyi başardı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Göztepe 1-0 kazanmıştı.

Beyaz Futbol ekibinden Emre Zabunoğlu karşılaşmayı sizler için yorumladı;

Zabunoğlu nefesleri kese karşılaşmayla ilgili;

"Trabzonspor pandemi sürecinin en çok yaradığı takımlardan birtanesi, çünkü Göztepe ve Alanya gibi seyircili oynansa çok daha zorlu olabilecek deplasmanlar oynayacak. Fakat bu iki maçı da seyircisiz geçerek, önemli bir avantaj elde etti. Önümüzdeki haftada Alanya ile deplasmanda oynayacak ve daha sonrada Galatasaray gibi bir takımla seyircisiz oynamanın avantajını yaşayacak. Ligin geri kalanında da deplasman takımları açısından seyircisiz oynamanın ligin dengelerini değiştireceğini söyleyebiliriz" dedi.